19.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Ο Φειδίας δεν είναι φαινόμενο αλλά κοινωνικό πείραμα-Χρειαζόμαστε πάνω από...

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Ο Φειδίας δεν είναι φαινόμενο αλλά κοινωνικό πείραμα-Χρειαζόμαστε πάνω από όλα Ανθρώπους καθαρούς και ειλικρινείς»

-

Η ιστορία της Ανδριάνας Νικολάου, μητέρας του Θανάση, που δολοφονήθηκε πριν από 19 χρόνια, είναι μια τραγική υπενθύμιση της αδικίας και της διαφθοράς που μπορούν να επικρατούν σε μια κοινωνία. Με την επιμονή και τη δύναμή της, αναδεικνύει την ανάγκη για δικαιοσύνη και διαφάνεια, ενώ τα λόγια της αντικατοπτρίζουν την απογοήτευση και την οργή πολλών πολιτών.

Η Ανδριάνα Νικολάου εκφράζει την οργή και την απογοήτευσή της για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πολιτική και η κοινωνική σκηνή. Μέσα από τα λόγια της, αναδεικνύει τον Φειδία ως ένα σύμβολο αντίστασης στη διαφθορά και την υποκρισία.

«Επειδή ήθελα να γράψω κάτι για το παιδί θαύμα, τον Φειδία, ο οποίος πιστεύω πώς ήταν και αυτός μια αποστολή από τον Θεό για κάποιο σκοπό, και επειδή έχω πίκρα πείρα με τούς θεσμούς και το διεφθαρμένο σύστημα με τούς κακούς ανθρώπους που το χειρίζονται, βρήκα αυτό το σχόλιο το οποίο και συμφωνώ με τα λεγόμενα του και το έκανα Copy paste:

Ο Φειδίας δεν είναι φαινόμενο αλλά κοινωνικό πείραμα. Ο κόσμος επέλεξε να ψηφίσει έναν εντελώς ανιστόρητο άνθρωπο χωρίς ευφράδεια λόγου, χωρίς ανώτερη μόρφωση , χωρίς πολιτικές γνώσεις και έλλειψη σοβαρότητας επειδή μπούχτισε να βλέπει τις γραβάτες και ταγιέρ να διεκδικούν καρέκλες για να γεμίζει η τσέπη τους εις βάρος του κόσμου. Δεν ξεγέλασε κανένα όλοι τον έβλεπαν καθημερινά μέσα από τις οθόνες τους. Μάλιστα έχει τα κότσια να παραδεχτεί πως δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το πως θα λειτουργήσει μέσα από την πολιτική! Ο κόσμος Μπούχτισε με την διαφθορά με τις ψευτιές με την σύγκρουση θεσμών με σκοπό το κουκούλωμα , με τις κοκορομαχίες για σκοπούς εντυπώσεων, με τους παχουλούς μισθούς και συντάξεις,με τις σπιταρόνες εκατομμυρίων την ίδια ώρα που ο απλός λαός γονάτισε και χάνει τα σπίτια του , τους κόπους μιας ζωής.

Τούτο έγινε η μεγαλύτερη επανάσταση των τελευταίων 30 χρόνων από τον μέχρι σήμερα κοιμισμένο λαό της Κύπρου.

Εύλογα και εύστοχα αναρωτιόμαστε τι Φειδίας τι πολιτικάντηδες; Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχουμε . Όποτε ο κυπριακός λαός τους έδωσε τον μπάτσο που τους άξιζε και μαζί συμπαρέσυρε και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και δικτύωσης που είναι πιόνια και τηλεκατευθυνόμενα των κομμάτων που τους πληρώνουν!”

Συμφωνώ και επαυξάνω. Και μη μου πείτε για διπλώματα και μόρφωση διότι είδαμε τι μάς έκαναν και οι δήθεν μορφωμένοι! Το παιδί είναι αφοσιωμένο, έχει θέληση και αυταπάρνηση!Εμείς χρειαζόμαστε πάνω από όλα Ανθρώπους καθαρούς και ειλικρινείς και τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους και στην κατάλληλη ώρα.

Οι Απόστολοι ήταν αγράμματοι ψαράδες αλλά κατάφεραν να διδάξουν τον Χριστό μέσα σε τόση ειδωλολατρεία! Ήταν Θεοφώτιστοι, όπως πιστεύω ότι είναι και αυτό το παιδί που εμφανίστηκε από το πουθενά και βουβάθηκαν όλοι! Ο Θεός να τον φωτίζει και να τον προσέχει από τους κακούς και διπρόσωπους που σήμερα δεν ξέρουμε ποιοι είναι δίπλα μας και γιατί!»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: