16.4 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΛΚΙΝΟΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ: Πρώτη συγκέντρωση Εθελοντών και Φίλων του Ιδρύματος-Πότε θα πραγματοποιηθεί

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ: Πρώτη συγκέντρωση Εθελοντών και Φίλων του Ιδρύματος-Πότε θα πραγματοποιηθεί

-

Την πρώτη συνάντηση όλων αυτών που εδώ και τρία χρόνια μοιράζουν μαζί αγάπη και φως συνεισφέροντας ο καθένας με το δικό του τρόπο θα πραγματοποιήσουν οι εθελοντές και οι φίλοι του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 18.30 στο Lemon Park στη Λευκωσία και η είσοδος είναι δωρεάν. Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης, θα γίνει παρουσίαση του πολυσήμαντου έργου του Ιδρύματος, ενώ παράλληλα θα υπάρξει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για την περαιτέρω ενίσχυσή του, με στόχο τη βελτίωση της ζωής των παιδιών με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις, αλλά και την παροχή βοήθειας στις οικογένειές τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το Ίδρυμα και τους εθελοντές του η 15η Φεβρουαρίου δεν είναι απλά η “Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου”. Είναι ημέρα ανασυγκρότησης για την αέναη προσπάθεια να κάνουμε τη ζωή των παιδιών με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις και των οικογενειών τους λίγο καλύτερη.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου με μήνυμα στο 94043704 είτε με μήνυμα στα social media του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου.

Μαζί προσφέρουμε ακόμη περισσότερα!

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: