23.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΙΑΝΓΚ: Ο Δημοτικός Σύμβουλος που κέρδισε την ψήφο του Παφίτη με...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΙΑΝΓΚ: Ο Δημοτικός Σύμβουλος που κέρδισε την ψήφο του Παφίτη με την απλότητα και το ήθος του

-

Μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο της Πάφου κέρδισε ο Κινέζος Αλέξανδρος Τσιάνγκ, ο οποίος έχει καταφέρει με την απλότητα και το ήθος του να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του.

Όπως αναφέρουν άτομα που τον γνωρίζουν προσωπικά, ο Αλέξανδρος Τσιάνγκ είναι ανέκαθεν δίπλα σε κάθε δημότη της Πάφου από την πρώτη ημέρα που μετακόμισε στην επαρχία.

Ο Κινέζος Χουά Τζιάνγκ, γνωστός επίσης ως Αλέξανδρος, έχει εδραιωθεί εδώ και πολλά χρόνια στην τοπική κοινότητα. Η φιλανθρωπία του τον έχει κάνει αναγνωρίσιμο μεταξύ των συμπολιτών του, οι οποίοι του ανταπέδωσαν τις ευχαριστίες τους με τον καλύτερο τρόπο.

Η απόφασή του να θέσει την υποψηφιότητά του πηγάζει από την επιθυμία του να συνεισφέρει στην καλύτερη εξέλιξη της Πάφου, προσφέροντας έτσι μια καλύτερη ζωή για όλους τους πολίτες. Και τα κατάφερε.

Σε παλαιότερη ανάρτησή του, ο Αλέξανδρος Τζιάνγκ είχε αναφέρει ότι, σε περίπτωση εκλογής του στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου, οι 12 μηνιαίες αποδοχές του κάθε έτους θα διατίθενται ως εισφορά σε 12 διαφορετικά φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανισμούς της Πάφου. Μόνο αυτό λέει πολλά.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...