21.9 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΘΗΝΑ: Φωταγωγήθηκε το δέντρο στην πλατεία Συντάγματος-Με πάνω από 60.000 πολύχρωμα φωτάκια...

ΑΘΗΝΑ: Φωταγωγήθηκε το δέντρο στην πλατεία Συντάγματος-Με πάνω από 60.000 πολύχρωμα φωτάκια (φωτό)

-

Γιορτινές ημέρες “μύρισε” στο Σύνταγμα, φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με την πλατεία να γεμίζει φώτα και την Αθήνα να μπαίνει για τα καλά σε εορταστικό κλίμα.

Ένα εντυπωσιακό σόου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην πλατεία Συντάγματος, με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, που δεσπόζει στην κάτω πλευρά της πλατείας. Τα φώτα έσβησαν, με την χριστουγεννιάτικη μουσική, τα φωτορυθμικά και τους καπνούς να δημιουργούν ένα φαντασμαγορικό κλίμα. Οι περαστικοί είχαν την ευκαιρία να δουν την επίσημη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από το Καρπενήσι, ύψους 19 μέτρων, με πάνω από 60 χιλιάδες πολύχρωμα λαμπάκια. Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, βρέθηκε στην πλατεία Συντάγματος, με εορταστική διάθεση, ενώ νωρίτερα παρακολουθούσε την τελετή με τον οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, από το μπαλκόνι του στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Την πλατεία Συντάγματος διακοσμούν και περίπου 350.000 λαμπάκια, με καλώδια συνολικού μήκους 29,5 χιλιομέτρων. Φέτος λόγω της πανδημίας δεν έγινε σχετική ανακοίνωση όπως είθισται προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Ωστόσο, οι περαστικοί είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν την εκδήλωση, να αντικρίσουν το εορταστικό θέαμα και να φωτογραφηθούν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: