ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: META TO KOINOBOΥΛΙΟ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ

Στην ύπαιθρο βρέθηκε ο Αβέρωφ Νεοφύτου μια ημέρα μετά την ψήφιση του νέου προέδρου της Βουλής. Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ φωτογραφίες από την επίσκεψη του, στο χωριό Στατός Άγιος Φώτιος στην Πάφο.

Ικανοποιημένος για την επίσκεψη του στην ύπαιθρο, ο ίδιος εξέφρασε την χαρά του μέσα από φωτογραφίες αλλά και ένα κείμενο προτρέποντας τους νέους να επενδύουν στην γη της Κύπρου.

«Νιώθω ευλογημένος όταν βρίσκομαι στην ύπαιθρο, με τους ανθρώπους της γεωργίας, της μεταποίησης. Νιώθω όμως και περήφανος όταν βλέπω και νέους ανθρώπους να επενδύουν στη γη μας. Είναι γι’ αυτούς τους νέους που έχουμε υποχρέωση να φτιάξουμε την Κύπρο του αύριο. Γι’ αυτούς τους νέους οφείλουμε να παραμερίσουμε διαφορές και ενωμένοι να εργαστούμε με σύμμαχο το Ταμείο Ανάκαμψης».

Hot this week

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Έτοιμοι για παραλία – Στους 40°C και σήμερα η Κύπρος-Πότε θα τεθεί σε ισχύ

Το καλοκαίρι καλά κρατεί και ο υδράργυρος ανεβαίνει ξανά...

ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Η εμφάνισή του στην εκδήλωση για Ισαάκ και Σολωμού προκάλεσε αντιδράσεις – «Ασέβεια προς τους νεκρούς»-(Φώτο)

Συζητήσεις και αντιδράσεις προκάλεσε η εμφάνιση του Ευρωβουλευτή Φειδία...

Topics

ARLA PROTEIN: Συνεχίζει να καινοτομεί με το Arla Protein Food to Go.

Το πλήρες γεύμα που ακολουθεί τον ρυθμό της σύγχρονης...

ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: «Για αποκατάσταση της αλήθειας» – Όλα ξεκίνησαν για ένα δωμάτιο

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ιερά και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίου...

Related Articles

Popular Categories