ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: META TO KOINOBOΥΛΙΟ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ

Στην ύπαιθρο βρέθηκε ο Αβέρωφ Νεοφύτου μια ημέρα μετά την ψήφιση του νέου προέδρου της Βουλής. Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ φωτογραφίες από την επίσκεψη του, στο χωριό Στατός Άγιος Φώτιος στην Πάφο.

Ικανοποιημένος για την επίσκεψη του στην ύπαιθρο, ο ίδιος εξέφρασε την χαρά του μέσα από φωτογραφίες αλλά και ένα κείμενο προτρέποντας τους νέους να επενδύουν στην γη της Κύπρου.

«Νιώθω ευλογημένος όταν βρίσκομαι στην ύπαιθρο, με τους ανθρώπους της γεωργίας, της μεταποίησης. Νιώθω όμως και περήφανος όταν βλέπω και νέους ανθρώπους να επενδύουν στη γη μας. Είναι γι’ αυτούς τους νέους που έχουμε υποχρέωση να φτιάξουμε την Κύπρο του αύριο. Γι’ αυτούς τους νέους οφείλουμε να παραμερίσουμε διαφορές και ενωμένοι να εργαστούμε με σύμμαχο το Ταμείο Ανάκαμψης».

Hot this week

ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΩΝ 30 ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: DNA τεστ έφεραν τα πάνω-κάτω – Η νέα βρετανική προειδοποίηση

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως λίγες ώρες μετά τις...

ΜΑΚΕΝΖΙ: F-16 πέταξαν πάνω από την παραλία – Σήκωσαν τα βλέμματα στον ουρανό οι λουόμενοι -(Αποκλειστικό-Βίντεο)

Ένα διαφορετικό σκηνικό αντίκρισαν το μεσημέρι οι λουόμενοι στο...

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ: Από την πτώση του ελικοπτέρου στη Σίφνο – Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή-(Βίντεο)

Νέες εικόνες από τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν από τη...

LADY’S MILE: Βούτηξε για να βρει το κινητό του και πνίγηκε – Παραλίγο τραγωδία και για δεύτερο 27χρονο

Μια βουτιά στη θάλασσα για ένα κινητό τηλέφωνο εξελίχθηκε...

Topics

Related Articles

Popular Categories