ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: META TO KOINOBOΥΛΙΟ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ

Στην ύπαιθρο βρέθηκε ο Αβέρωφ Νεοφύτου μια ημέρα μετά την ψήφιση του νέου προέδρου της Βουλής. Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ φωτογραφίες από την επίσκεψη του, στο χωριό Στατός Άγιος Φώτιος στην Πάφο.

Ικανοποιημένος για την επίσκεψη του στην ύπαιθρο, ο ίδιος εξέφρασε την χαρά του μέσα από φωτογραφίες αλλά και ένα κείμενο προτρέποντας τους νέους να επενδύουν στην γη της Κύπρου.

«Νιώθω ευλογημένος όταν βρίσκομαι στην ύπαιθρο, με τους ανθρώπους της γεωργίας, της μεταποίησης. Νιώθω όμως και περήφανος όταν βλέπω και νέους ανθρώπους να επενδύουν στη γη μας. Είναι γι’ αυτούς τους νέους που έχουμε υποχρέωση να φτιάξουμε την Κύπρο του αύριο. Γι’ αυτούς τους νέους οφείλουμε να παραμερίσουμε διαφορές και ενωμένοι να εργαστούμε με σύμμαχο το Ταμείο Ανάκαμψης».

Hot this week

ΕΛΕΝΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ: Απαράδεκτοι βανδαλισμοί σε σχολεία – «Τα σχολεία μας είναι χώροι μάθησης, πολιτισμού και προόδου» (Φώτο)

Σοβαρές ζημιές και εικόνες εγκατάλειψης καταγράφηκαν σε σχολικές μονάδες...

Topics

Related Articles

Popular Categories