fbpx
31.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ: «ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙ»

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ: «ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙ»

-

Θέση για τον Δημήτρη της Λέσβου, ο οποίος εξαφανίστηκε πριν από λίγο διάστημα και δημιούργησε πανικό στην Ελλάδα, πήρε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Για την υπόθεση η πετυχημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η είδηση ότι οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η Δημήτρης της Λέσβου να έπεσε θύμα θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη στο Παλαιό Φάληρο στις 9 Απριλίου.

 «Τους ευαίσθητους, τους τρυφερούς, τους διαφορετικούς ανθρώπους αυτή η σάπια ως το κόκκαλο κοινωνία, τους τιμωρεί. Τους αντιμετωπίζει ως εχθρούς, περίγελο, στην καλύτερη περίπτωση ως αόρατους. Είναι δυνατόν να μην παλεύεις κάθε μέρα να την αλλάξεις; Είναι δυνατόν να την συντηρείς; Να μην αγωνίζεσαι για να την ξαναφτιάξεις από την αρχή; Στο όνομα της Δήμητρας και της κάθε Δήμητρας. Υποσχέσου να μην σταματήσεις να το προσπαθείς ποτέ».

Να θυμίσουμε, ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση του Silver Alert στην Ελλάδα, ο Δημήτρης Καλογιάννης, γνωστός έως Δημήτρης της Λέσβου εξαφανίστηκε στις 6 Απριλίου από την περιοχή το ΨΝΑ.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΟΜΨΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Εννέα Κύπριες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν την κυπριακή παράδοση-Όλα τα...

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιείται με εννέα καταξιωμένες Κύπριες σχεδιαστές παρουσιάζοντας μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικά της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του...