22.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΈΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ, ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΣΚΕΨΗ

ΈΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ, ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΣΚΕΨΗ

-

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα στον κόσμο από την ηρεμία της ψυχής. Να μπορείς να συνειδητοποιείς αυτό που είσαι, να δέχεσαι τα καλά και τα κακά του εαυτού σου, και να μπορείς να προχωράς παρακάτω. Μόνος ή με παρέα, με αυτούς που αγαπούσες και με αυτούς που εξακολουθούν να σε αγαπούν.

Να μπορείς να μιλάς με σένα και να αναγνωρίζεις τα λάθη σου, να επικρίνεις αυτά που κάνεις και να συγχωρείς τον εαυτό σου. Δεν το κάνεις, μόνο για σένα αλλά και για τους υπόλοιπους. Θέλεις να συγχωρέσεις τον εαυτό σου για τα λάθη που έχεις κάνει γιατί αυτό είναι το βασικό για να μπορέσεις να προχωρήσεις.

Η συγχώρεση δεν είναι κάτι απλό. Είναι περίπλοκο και βασανιστικό. Χρειάζεται να έχεις μεγάλη εσωτερική δύναμη και να μπορείς να βγάλεις από μέσα σου τα αρνητικά συναισθήματα που έχεις. Ο θυμός είναι αυτός που σε εμποδίζει να συγχωρέσεις τον άλλο και ίσως και τον εαυτό σου. Ο θυμός αλλά και η καθαρή κρίση και τα οποιανδήποτε κολλήματα που ενδεχομένως να έχεις.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι άνθρωποι αισθάνονται θυμό και αντιδρούν γιατί θεωρούν ότι ο άλλος τους λέει ψέματα, τους κοροϊδεύει πίσω από τη πλάτη του ή ακόμα ότι προσπαθεί να τους βλάψει. Ίσως, όμως να μην είναι έτσι μπορεί τα λόγια να έχουν παρερμηνευτεί και απλά οι πράξεις να δείχνουν το αντίθετο.

Θέλει πολύ εσωτερική δύναμη να συγχωρέσεις τελικά τον άλλο που θεωρείς ότι σε έχει πληγώσει . Όμως, για να το κάνεις αυτό πρέπει και ο άλλος να θέλει να σε συγχωρέσει και να προχωρήσει. Γιατί, η συγχώρεση είναι το παν, βοήθα πρώτα από όλα εσένα τον ίδιο να προχωρήσεις και να μην βασανίζεσαι με αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα, για να μπορείς να βρεις μέσα σου, την εσωτερική γαλήνη.

Γιατί η συγχώρεση δείχνει ότι διαθέτεις ωριμότητα, συμπόνια και ευγενή χαρακτήρα, κάτι που δυστυχώς δεν διαθέτουν όλοι. Και εάν, δεν μπορούν να συγχωρέσουν, δεν είναι γιατί δεν μπορούν, είναι απλά, γιατί δεν θέλουν…

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: