ΨΥΓΕΙΟ: Θα παγώσει το κοκαλάκι μας απόψε-Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

Ετοιμαστείτε για γερή δόση χαμηλής θερμοκρασίας απόψε και προμηθευτείτε με τα κατάλληλα…Τζάκι, θέρμανση και κουβέρτες

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Αύριο βράδυ ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Την Πέμπτη και την Παρασκευή παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν τοπικές βροχές καθώς και ελαφρά χιονόπτωση ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, κυρίως το απόγευμα της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής. Το Σάββατο ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Hot this week

ΓΑΛΛΙΑ: Κλειστό το Λούβρο και μεγάλα αξιοθέατα – Διαδηλώσεις και 70.000 αστυνομικοί στους δρόμους-(Bίντεο)

Κλειστά παραμένουν σημαντικά αξιοθέατα στο Παρίσι, ενώ αυξημένα είναι...

ΣΕΡΒΙΑ: 150.000 διαδηλωτές στο Βελιγράδι πριν από τις εκλογές – Το μήνυμα που στέλνουν -(Bίντεο)

Χιλιάδες διαδηλωτές κατέκλυσαν τους δρόμους του Βελιγραδίου, σε μία...

ΠΑΦΟΣ: Τι απαντά η Αστυνομία για την καταγγελία κακοποίησης – Γιατί έκλαιγε επίμονα το δίχρονο παιδί

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Αστυνομίας στο περιστατικό που...

ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΝΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ: Το «αντίο» και οι αναμνήσεις από τα μαθητικά χρόνια – Η αγωνία για τον γιο του, Μαρίνο

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούν τον Κυπριανό Παπαδόπουλο, ιδιοκτήτη του...

Topics

ΓΑΛΛΙΑ: Κλειστό το Λούβρο και μεγάλα αξιοθέατα – Διαδηλώσεις και 70.000 αστυνομικοί στους δρόμους-(Bίντεο)

Κλειστά παραμένουν σημαντικά αξιοθέατα στο Παρίσι, ενώ αυξημένα είναι...

ΣΕΡΒΙΑ: 150.000 διαδηλωτές στο Βελιγράδι πριν από τις εκλογές – Το μήνυμα που στέλνουν -(Bίντεο)

Χιλιάδες διαδηλωτές κατέκλυσαν τους δρόμους του Βελιγραδίου, σε μία...

ΚΑΙΡΟΣ: Από τα 30άρια στις βροχές και τις καταιγίδες – Πότε αλλάζει ο καιρός

Με καλοκαιρινές θερμοκρασίες για την εποχή θα κυλήσει το...

Related Articles

Popular Categories