ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΝΤ: «Βασιλική» πρεμιέρα στο Λονδίνο με τον μυστικό πράκτορα (Φώτο)

Στην πρεμιέρα  του «No Time To Die» η οποία αναβλήθηκε τρεις φορές από τον Απρίλιο του 2020 βρέθηκε ο Τζέιμς Μποντ χθες το βράδυ. Η λίστα των καλεσμένων ήταν εντυπωσιακή.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν και τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Η  νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ «No Time To Die» προβλήθηκε εντέλει στην πολυαναμενόμενη παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο χθες, στο πιο υψηλού κύρους κόκκινο χαλί, από την έναρξη της πανδημίας της covid-19.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές του, μεταξύ αυτών η Λασάνα Λιντς και η Λέα Σεϊντού, οι οποίες ένωσαν τις δυνάμεις τους. Η προβολή του «No Time To Die», της 25ης ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Μποντ και με κόστος παραγωγής στα 200 εκατομμύρια δολάρια, αναβλήθηκε τρεις φορές από τον Απρίλιο του 2020, όταν επρόκειτο να βγει, καθώς οι κινηματογραφικές αίθουσες σε ολόκληρο τον κόσμο αναγκάστηκαν να κλείσουν αλλά να επιβάλουν περιορισμούς στον αριθμό των θεατών, λόγω της πανδημίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι η τελευταία φορά που ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ.  «Νιώθω τόσο μεγάλη ανακούφιση. Ήταν τόσο σημαντικό για εμένα να έρθω και να γιορτάσω με όλο το υπόλοιπο καστ και τους τεχνικούς και να πάει η ταινία στους κινηματογράφους και να’ μαστε εδώ».

Μεταξύ των διάσημων καλεσμένων στην πρεμιέρα, βρίσκονταν ο πρίγκιπας Κάρολος και ο γιος του πρίγκιπας Ουίλιαμ με τις συζύγους τους.

 

Hot this week

ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 18χρονου στη Λάρνακα – Έκκληση για πληροφορίες

Σε κινητοποίηση βρίσκεται η Αστυνομία για τον εντοπισμό του...

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Σοβαρή σύγκρουση στη Λεμεσό μετά από κόντρα – Τραυματίστηκε οδηγός

Η φερόμενη κόντρα μεταξύ δύο αυτοκινήτων στην περιοχή του...

ΤΜΗΜΑ ΔΑΣΩΝ: Είχαμε προειδοποιήσει την Εθνική Φρουρά να μην γίνονται βολές λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Το Τμήμα Δασών είχε απευθύνει εγκαίρως συστάσεις προς την...

ΚΑΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ-ΨΕΥΔΑ: Άνοιξε ο δρόμος μετά την μεγάλη πυρκαγιά

Ο δρόμος Καλού Χωριού – Ψευδά στην επαρχία Λάρνακας...

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΛΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ: «Η ευθύνη ανήκει στο 70 Τάγμα Μηχανικού – Θα εξαντληθεί κάθε αυστηρότητα»

Την έντονη δυσαρέσκειά του για τους χειρισμούς που οδήγησαν...

Topics

ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 18χρονου στη Λάρνακα – Έκκληση για πληροφορίες

Σε κινητοποίηση βρίσκεται η Αστυνομία για τον εντοπισμό του...

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Σοβαρή σύγκρουση στη Λεμεσό μετά από κόντρα – Τραυματίστηκε οδηγός

Η φερόμενη κόντρα μεταξύ δύο αυτοκινήτων στην περιοχή του...

ΚΑΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ-ΨΕΥΔΑ: Άνοιξε ο δρόμος μετά την μεγάλη πυρκαγιά

Ο δρόμος Καλού Χωριού – Ψευδά στην επαρχία Λάρνακας...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Έκκληση προς το κοινό να αποφεύγει την περιοχή της μεγάλης πυρκαγιάς στη Λάρνακα

Έκκληση προς τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις...

Related Articles

Popular Categories