Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
7.1 C
Cyprus

ΤΖΕΙΜΙ ΛΙ ΚΕΡΤΙΣ: «Να πεθαίνουμε ζωντανοί. Να μην πεθαίνουμε νεκροί»-Βρήκε το νόημα της ζωής (Βίντεο)

- Advertisement -

Το νόημα της ζωής φαίνεται ότι έχει βρει η γνωστή ηθοποιός Τζέιμι Λι Κέρτις, η οποία μίλησε σε μια συνέντευξή καρδιάς δίνοντας βαθυστόχαστα μηνύματα που ενδεχομένως να τα σκεφτόμαστε όλοι μας. Μηνύματα που όταν είμαστε ζωντανοί αλλά παράλληλα είμαστε “νεκροί” στα συναισθήματα μας και στο τρόπο που αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα μας.

Για το πόσο σημαντικό είναι κανείς να «πεθαίνει ζωντανός» μίλησε η Τζέιμι Λι Κέρτις στην εκπομπή “Walker Webcast”, μια σειρά επεισοδίων που πραγματεύεται ζητήματα οικονομίας, οπτικής, διαφήμισης, ακίνητης περιουσίας και πολλά ακόμη με παρουσιαστή τον Γουίλ Γοόλκερ.

«Αυτό που πραγματικά θέλω να πω είναι ξοδέψτε τα χρήματά σας. Όσο είστε ζωντανοί, μην περιμένετε να πεθάνετε. Ευχαριστηθείτε τους καρπούς των κόπων σας και φροντίστε να πεθάνετε ζωντανοί. Να πεθαίνετε ζωντανοί. Μην πεθαίνετε νεκροί. Το να πεθαίνεις νεκρός σημαίνει πως έχεις χάσει την ουσία της ζωής, προτού την χάσεις κυριολεκτικά. Πόσοι από εμάς γνωρίζουμε ανθρώπους που έχουν χάσει την όρεξη για ζωή; Κι εγώ δεν θέλω να πεθάνω νεκρή, θέλω να πεθάνω ζωντανή. Νιώθοντας γεμάτη στο μυαλό, στο σώμα και στην ανάγκη μου να βρω τον δρόμο μου σε αυτόν τον κόσμο και ν ‘ακολουθήσω το πεπρωμένο μου για να μπορώ να βιώσω λίγες πραγματικά καλές στιγμές πριν φύγω για πάντα».

Hot this week

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories