ΣΤΕΛΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ: MAΣ ΞΕΝΑΓΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ

Γνωστή λάτρης των ταξιδιών είναι η Στέλλα Γεωργιάδου και με κάθε ευκαιρία που της εμφανίζεται μπαίνει στο αεροπλάνο και ταξιδεύει σε τόπους μαγικούς. Αυτή τη φορά η συμπατριώτισσα μας ερμηνεύτρια «ταξιδεύει» στην Ιαπωνία, δημοσιεύοντας υπέροχες φωτογραφίες.

Κρατώντας τις αναμνήσεις της και φωτογραφικό υλικό από την χώρα του Ανατέλλοντος ηλίου κατά την επίσκεψη της το 2018 η Στέλλα Γεωργιάδου ανοίγει το άλμπουμ των ταξιδιών της συχνά –πυκνά και θυμάται. Οι όμορφοι κήποι που επισκέφθηκε με την απόλυτη αρμονία της θυμίζουν ότι κάπου αλλού υπάρχει ένας άλλος τόπος διαφορετικός και μαγικός.

«Επιβλητικό το οχυρωματικό κάστρο Himeji στην Ιαπωνία!!! Μοναδικής αρχιτεκτονικής ομορφιάς !!! Αναμνήσεις από το δεύτερο ταξίδι μου στην Ιαπωνία το 2018»

Στην Ιαπωνία οι κήποι έχουν μια ιδιαίτερη αισθητική με αρμονία στα χρώματα, στα αρώματα, ακόμα και στον ήχο που κάνουν τα φύλλα κάποιων δέντρων. Γι αυτούς είναι μια μορφή τέχνης πολύ μελετημένης. Υπάρχουν τρία είδη κήπων . Με νερό, βότσαλα και με γρασίδι. Το κάθε είδος έχει τον δικό του συμβολισμό και τη δική του χάρη.

«Άλλος ένας κήπος με απόλυτη αρμονία στην σύνθεση του! Για την τέχνη αυτή φημίζονται εδώ και πολλούς αιώνες οι Ιάπωνες. (Αναμνήσεις από το ταξίδι μου στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου το 2018)»

«Ένας μίνιμαλ κήπος στον ναό Tofokuji στο Κιότο με χαλίκι. Οι κυματισμοί συμβολίζουν τα κύματα της ζωής και τα βράχια τη δύναμη της ψυχής του ανθρώπου. Οι κήποι βρίσκονται σε βουδιστικά μοναστήρια και κάθε πρωί οι βουδιστές μοναχοί με τσουγκράνες και μεγάλη προσήλωση σχηματίζουν τον κυματισμό. Η θέση που έχουν τα βράχια δεν είναι καθόλου τυχαία. Γι αυτό εξάλλου ονομάζεται «Κήπος Ζεν» και είναι χώροι διαλογισμού. Ο συγκεκριμένος κήπος αποτελείται από 4 ομάδες βράχων που συμβολίζουν τα νησιά Elysian».

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη ΜΕΘ σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 17χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο με μοτοσυκλέτα

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται...

ΝΕΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για ακραία ζέστη – Στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος τη Δευτέρα

Δεν υποχωρεί η ζέστη στην Κύπρο, με το Τμήμα...

Topics

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη ΜΕΘ σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 17χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο με μοτοσυκλέτα

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ: Δύο νεκροί μετά τη σύγκρουση πυροσβεστικών ελικοπτέρων-Τραυματίες οι άλλοι δύο

Τραγική κατάληξη είχε το σοβαρό αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε...

Related Articles

Popular Categories