ΣΟΦΙΑ ΟΡΑΤΙΟΥ: Η Κύπρια ερμηνεύτρια παντρεύτηκε στην Κάλυμνο-Το νέο μέλος της οικογένειας δεν αργεί…(Bίντεο-Φώτο)

Η Κύπρια ερμηνεύτρια Σοφία Ορατίου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στην Κάλυμνο, στο πλευρό του αγαπημένου της, Σάκη. Η ξεχωριστή ημέρα κύλησε μέσα σε κλίμα χαράς, συγκίνησης και αγάπης, με συγγενείς, φίλους αλλά και συνεργάτες της τραγουδίστριας να ταξιδεύουν από την Κύπρο για να βρεθούν δίπλα στο ζευγάρι και να μοιραστούν μαζί τους τη μοναδική αυτή στιγμή.

Η Σοφία, εκτός από το μουσικό της ταλέντο, ξεχωρίζει και για τον χαρακτήρα της. Απλή, προσιτή και πάντα γεμάτη καλοσύνη, κατέκτησε για ακόμη μια φορά τις καρδιές όλων, και την ημέρα του γάμου της. Οι καλεσμένοι δεν έκρυβαν τα καλά τους λόγια για εκείνη, σε μια ατμόσφαιρα ζεστή και οικογενειακή, πλημμυρισμένη από αγάπη και χαρά. Η γιορτή συνεχίστηκε με μουσική, χορό και χαμόγελα, ενώ οι ευχές για το ζευγάρι έδιναν και έπαιρναν. Όσοι βρίσκονται κοντά στη Σοφία και τον Σάκη γνωρίζουν καλά πως η οικογενειακή τους ευτυχία μόλις ξεκινά, με το μέλλον να προμηνύεται γεμάτο αγάπη, φως και νέες χαρές.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Το κοινό την γνώρισε μέσα από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό The Voice, όπου ξεχώρισε για τη δυναμική παρουσία και το χαμόγελό της. Από τότε, συνεχίζει να πορεύεται με σεμνότητα και πάθος στον χώρο της μουσικής, ανεβάζοντας νέα τραγούδια στο YouTube και εμφανιζόμενη σε μουσικά στέκια στην Κύπρο.

Οι νεόνυμφοι χαμογελαστοί, πλαισιωμένοι από τους γονείς της Σοφίας, Πάτρα και Δημήτρη Ορατίου, και τον αδελφό της, Νικόλα με τη σύζυγο και το μωρό του.

Ο γάμος στην Κάλυμνο δεν ήταν απλώς μια προσωπική στιγμή, αλλά μια γιορτή που έδειξε πόσο αγαπητή είναι η Σοφία, τόσο ως καλλιτέχνιδα όσο και ως άνθρωπος. Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση έγινε στα 25 της χρόνια και από τότε εμφανίζεται σε διάφορα μουσικά κλαμπ στην Κύπρο και Ελλάδα, κερδίζοντας τις καρδιές όσων την ακούν. Ο γάμος στην Κάλυμνο δεν ήταν απλώς μια προσωπική στιγμή, αλλά μια γιορτή της μουσικής, της αγάπης και της χαράς που η Σοφία μοιράζεται με όλους γύρω της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΕΔΙΑΙΟΥ: Χωρίς αντιδράσεις η παράδοση του έργου – Ο Δήμαρχος στο τιμόνι

Η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του έργου αποκατάστασης του...

ΑΠΟΔΡΑΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ: Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός – Ψάχνουν τις πιθανές ευθύνες

Σε διαθεσιμότητα οδηγείται μέλος της Αστυνομίας μετά την απόδραση...

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ 2026: Ο Λευτέρης Πανταζής δίνει το σύνθημα για μια μεγάλη γιορτή στον Πύργο Λεμεσού

Ο Πύργος Λεμεσού ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά του...

17ΧΡΟΝΟΣ: Δεν έμεινε για πολύ ελεύθερος – Παραδόθηκε στην Αστυνομία μετά την απόδραση

Ο ανήλικος κρατούμενος που απέδρασε νωρίτερα από τα κρατητήρια...

Topics

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΕΔΙΑΙΟΥ: Χωρίς αντιδράσεις η παράδοση του έργου – Ο Δήμαρχος στο τιμόνι

Η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του έργου αποκατάστασης του...

ΑΠΟΔΡΑΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ: Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός – Ψάχνουν τις πιθανές ευθύνες

Σε διαθεσιμότητα οδηγείται μέλος της Αστυνομίας μετά την απόδραση...

17ΧΡΟΝΟΣ: Δεν έμεινε για πολύ ελεύθερος – Παραδόθηκε στην Αστυνομία μετά την απόδραση

Ο ανήλικος κρατούμενος που απέδρασε νωρίτερα από τα κρατητήρια...

«ΈΠΕΣΑΝ» ΤΑ SOCIAL: Αναφορές για προβλήματα σε Facebook και Messenger

Προβλήματα αντιμετωπίζουν εδώ και λίγη ώρα οι χρήστες των...

Related Articles

Popular Categories