ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΒΕΛΑ: KAΘ’ ΟΔΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Βόλτα με τα δύο της παιδιά, εν μέσω καραντίνας πήγε σήμερα το απόγευμα η Σοφία Καρβέλα. Μπορεί η ίδια να μένει στην Νέα Υόρκη, όμως σχεδόν καθημερινά φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους, πώς περνά την καθημερινότητα της ως κλασική μαμά.

Σήμερα, η Σοφία Καρβέλα με τα δύο παιδιά της τον Νικόλα Junior, τον Νέστορα και έναν φίλο τους είχαν αποκλειστική ξενάγηση από ότι γράφει η μητέρα τους στο Μουσείο. Φαίνεται ότι τα Μουσεία στην Αμερική είναι ανοικτά παρόλο που στην Κύπρο και στην Ελλάδα έχουν κλειστεί λόγω του covid-19.

Παράλληλα, η ίδια ενημερώνει ότι τα παιδιά την έχουν ξυπνήσει από τις 5.30 το πρωϊ και με χιουμοριστικό τρόπο αναφέρει «Με έχουν ξυπνήσει από τις  5:30 π.μ. και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να είμαι ευτυχισμένη !! Και για να κάνω αυτήν την Κυριακή ακόμα πιο εύκολη … τα πάω στο μουσείο !!!!».

 

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εθελόντρια της δράσης «Νερό και Χρώμα» δηλώθηκε ελλείπουσα-Έκκληση της ομάδας της -(Φώτο)

Σε αγωνιώδη έκκληση για τον εντοπισμό της 41χρονης Στέφανης...

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ: Ποιοι θα δουν ελάφρυνση – Τι αλλάζει σε ρεύμα, τρόφιμα, θέρμανση και επιδόματα

Μια σειρά από μέτρα που αγγίζουν άμεσα την καθημερινότητα...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΜΑΣ: Γιατί η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ δεν είναι μόνο γιορτή

Η 1η Οκτωβρίου αποκτά φέτος μια ιδιαίτερη σημασία για...

LIDL WELLNESS CAMP 2026: Μια βιωματική εμπειρία υγείας, ευεξίας και καλύτερης ποιότητας ζωής για όλους!

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, η Lidl Κύπρου προσφέρει στο...

Topics

Related Articles

Popular Categories