ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: MIA MEΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Το πολυτιμότερο δώρο της ζωή, τα παιδιά και εμείς συνεχίζουμε την πορεία μας κάνοντας μια επανεκκίνηση. Λίγο ακόμη και θα τα καταφέρουμε έχοντας θετικότητα και πίστη. Τα πράγματα δεν θα μείνουν όπως είναι και όλα θα επανέλθουν στην κανονικότητα.

Προς στο παρόν όμως πρέπει να δώσουμε μια μεγάλη αγκαλιά στα παιδιά και να τους εμψυχώσουμε λέγοντας τους ότι το μέλλον τους δεν θα είναι αυτό που ζούμε σήμερα. Ότι θα είναι καλύτερο εάν όλοι μαζί προσπαθήσουμε να αντιληφθούμε ότι η ζωή δεν τελειώνει εδώ.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχοντας αγκαλιά τα παιδιά της, τα διαβεβαιώνει ότι το μέλλον τους είναι μπροστά και θα είναι ελπιδοφόρο, βγαίνοντας από το αδιέξοδο με μια μεγάλη αγκαλιά. «Η μεγάλη έξοδος ας γίνει με μεγάλη αγκαλιά…»

Hot this week

To Παγκόσμιο Κύπελλο παίζεται αλλιώς με συμπαίκτη την allwynbet

H μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι εδώ και η...

Η Visa συνεργάζεται με την OpenAI για την υποστήριξη της επόμενης γενιάς εμπορίου μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης

Νέα συνεργασία φέρνει το παγκόσμιο δίκτυο πληρωμών της Visa...

Topics

To Παγκόσμιο Κύπελλο παίζεται αλλιώς με συμπαίκτη την allwynbet

H μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι εδώ και η...

ΖΕΣΤΗ ΜΕ ΝΕΥΡΑ: Ήλιος το πρωί, το απόγευμα βροχές και καταιγίδες

Ο καιρός σήμερα ξεκινά ήπιος και κυρίως αίθριος, όμως...

City of Dreams Mediterranean: Μοίρασε περισσότερα από €835,000 σε προοδευτικά jackpots

Το City of Dreams Mediterranean γιορτάζει μία ακόμη σημαντική...

Related Articles

Popular Categories