ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Όταν ο άνθρωπος χάνει την επαφή με την πραγματικότητα-«Μετανιώνω πικρά κάθε λεπτό εκείνης της νύχτας..»

Διαβάζοντας την υπόθεση της δολοφονίας στη Σαλαμίνα, δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο όταν δεν σκέφτεται καθαρά. Η 46χρονη γυναίκα, που σκότωσε την πεθερά της, δηλώνει ότι απορεί πώς έφτασε μέχρι εκεί. Και πραγματικά, δύσκολα γίνεται κατανοητό για κάποιον που παραμένει ψύχραιμος.

Όμως, αν κοιτάξει κανείς πίσω από τις λέξεις της, καταλαβαίνει ότι μέσα στον γάμο της ζούσε σε έναν ψεύτικο κόσμο, τα χρέη από τον τζόγο, η ανάγκη για χρήματα και η ψευδαίσθηση ότι τα λεφτά της πεθεράς θα λύσουν όλα τα προβλήματα την έκαναν να χάσει κάθε ηθικό φρένο.Την ώρα που η ηλικιωμένη την εκλιπαρούσε να την λυπηθεί, δεν υπήρχε ούτε ίχνος ενσυναίσθησης.

ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ

Η γυναίκα μετάνοιωσε ενώ ήταν εκείνη που αφαιρούσε τη ζωή της πεθεράς της. Δεν ήταν απλά μια πράξη βίας· ήταν μια στιγμή που φανερώνει πώς η ανάγκη, ο φόβος και ο εθισμός μπορούν να τυφλώσουν έναν άνθρωπο τόσο πολύ, ώστε να μην βλέπει πια τι κάνει και ποιον πλήττει. Αυτό που σοκάρει είναι ότι μετά τη δολοφονία διερωτάται πώς έφτασε σε αυτό το σημείο, αλλά μέσα της ο κόσμος της ήταν ήδη παραμορφωμένος. Ο τζόγος και η ψευδαίσθηση της ανάγκης για χρήματα δημιούργησαν ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο η λογική και η ηθική δεν είχαν πλέον χώρο. Είναι τρομακτικό να σκέφτεται κανείς ότι κάποιος μπορεί να αφαιρέσει τη ζωή ενός άλλου και ταυτόχρονα να αναρωτιέται για την πράξη του, επειδή η πραγματικότητα γύρω του έχει χαθεί.

Το αποκορύφωμα του αποτρόπαιου εγκλήματος ήταν ότι η 46χρονη βασάνιζε την ηλικιωμένη για 30 λεπτά, τη χτυπούσε και την έβριζε. Μάλιστα, η 75χρονη τη φώναζε «αγόρι μου», νομίζοντας ότι επρόκειτο για άντρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

«ΜΕ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΚΟΡΔΕΛΑ»: Οι ζωγραφιές των παιδιών ταξιδεύουν από το Αεροδρόμιο Λάρνακας

Δεν είναι απλώς μια έκθεση ζωγραφικής. Είναι ένας τρόπος...

ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Η συγκινητική αναφορά στον Σωτήρη Ιωάννου που έγινε δότης για ένα 9χρονο κορίτσι-(Βίντεο)

Μια άγνωστη μέχρι σήμερα πράξη προσφοράς του βουλευτή Σωτήρη...

ΓΑΛΛΙΑ: Αρχαίο τείχος 2.000 ετών στο Παρίσι αναζωπυρώνει το μυστήριο της γαλατικής Λουτέτιας

Ένα αρχαίο τείχος, μήκους περίπου 20 μέτρων και ηλικίας...

840 ΡΟΖ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πότε η Europa Donna στέλνει ξανά το μήνυμα για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση

Η Λευκωσία ετοιμάζεται να υποδεχθεί την 22η Πορεία με...

ΚΥΠΡΟΣ: Πρωταγωνιστεί στις φθινοπωρινές αποδράσεις – Στην κορυφή 4 δημοφιλείς προορισμοί

Την Κύπρο αναδεικνύει ως έναν από τους πλέον ελκυστικούς...

Topics

ΠΑΦΟΣ: Άγριος καβγάς έξω από εστιατόριο – Στον αέρα καρέκλες

Επεισόδιο μεταξύ νεαρών σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 23...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΥΣΗ: Στην καρδιά του Culinary Centre της Columbia Hospitality

Στην καρδιά της γαστρονομικής ταυτότητας της Columbia Hospitality βρίσκεται...

Related Articles

Popular Categories