ΠΕΤΡΟΣ ΠΠΟΛΟΣ: Ξανά σε ορθοπεταλιές για να συμβάλλει στην οικονομική ενίσχυση του μικρού Ηρακλή-Η κίνηση του δίνει ελπίδα (Φώτο+Βίντεο)

Ο ποδηλάτης Πέτρος Ππολος από την Πάφο θα ποδηλατήσει για άλλη μια φορά με στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για τον μικρό Ηρακλή, ο οποίος έφυγε εσπευσμένα στην Γερμανία για θεραπεία εναντία στον καρκίνο.

Στόχος του ποδηλάτη από την Πάφο, ο οποίος ξεπέρασε καρκίνο που αντιμετώπιζε πριν μερικά χρόνια, είναι η συλλογή χρημάτων ώστε η μητέρα του μικρού να μπορέσει να παραμείνει δίπλα στο γιο της για όσο χρειαστεί. Ο μικρός Ηρακλής διαγνώσθηκε αρχικά με όγκο του όρχεως και ακολούθως υποβλήθηκε σε ορχεκτομή. Αργότερα, όμως, λόγω της υποτροπής χρειάστηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες και λόγω της κατάστασης του πρέπει να μεταβεί στην Γερμανία για εξειδικευμένη αντιμετώπιση.

Hot this week

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ: Σκέφτεται το «Βινύλιο» εκτός τηλεόρασης -(Βίντεο)

Το ενδεχόμενο να κάνει μια σειρά εκπομπών του «Βινυλίου»...

ΓΑΜΗΛΙΕΣ ΠΛΑΓΙΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Ελεύθεροι γαμπρός και πρωτοκουμπάρος, άφαντο το αυτοκίνητο

Ελεύθεροι αφέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (5/11) ο 36χρονος...

ΟΡΜΗΔΕΙΑ: Μοτοσικλέτα στο Αυγόρου εξετάζει η Αστυνομία μετά τους επτά πυροβολισμούς

Στο Αυγόρου εντοπίστηκε μοτοσικλέτα που ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκε στην...

ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΒΟΜΒΕΣ: «Στρατηγική για να αυξηθεί το χάος», λέει ο Ιταλός υπουργός Άμυνας

Ως «στρατηγική για να αυξηθεί το χάος» χαρακτήρισε ο...

ΔΡ.ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Πώς χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη πριν από ένα χειρουργείο μαστού και γιατί επιμένει στην πρόληψη- (Βίντεο)

Η χειρουργός Ελένη Δημητρίου του Γερμανικού Ιατρικού Ινστιτούτου, χρησιμοποιεί...

Topics

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ: Σκέφτεται το «Βινύλιο» εκτός τηλεόρασης -(Βίντεο)

Το ενδεχόμενο να κάνει μια σειρά εκπομπών του «Βινυλίου»...

ΟΡΜΗΔΕΙΑ: Μοτοσικλέτα στο Αυγόρου εξετάζει η Αστυνομία μετά τους επτά πυροβολισμούς

Στο Αυγόρου εντοπίστηκε μοτοσικλέτα που ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκε στην...

Related Articles

Popular Categories