36.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 25 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΚΟΣΜΙΚΑΠΑΣ: Μια βραδιά αγάπης και δεύτερης ευκαιρίας-Ποιους είδαμε στο Προεδρικό

ΠΑΣ: Μια βραδιά αγάπης και δεύτερης ευκαιρίας-Ποιους είδαμε στο Προεδρικό

-

Με μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, μουσική και δυνατά μηνύματα ζωής, ο Παγκύπριος Αντιναρκωτικός Σύνδεσμος (ΠΑΣ) απέδειξε για ακόμη μια φορά γιατί εδώ και δεκαετίες αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες πρόληψης και στήριξης στην Κύπρο.

Η φιλανθρωπική συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Θεατράκι του Προεδρικού Μεγάρου συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, που ανταποκρίθηκε με θέρμη στο κάλεσμα του Συνδέσμου, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως η κοινωνία αγκαλιάζει την προσπάθεια για έναν κόσμο χωρίς εξαρτήσεις και περιθωριοποίηση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Φειδίας Μωυσέως

Η βραδιά άνοιξε με την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣ, Ηρακλή Μαυρομμάτη, ο οποίος τόνισε με έμφαση ότι «ο αγώνας ενάντια στα ναρκωτικά δεν σταματά ποτέ, αλλά εξίσου σημαντική είναι και η μάχη ενάντια στο κοινωνικό στίγμα. Κάθε άνθρωπος αξίζει να ζει χωρίς τον φόβο της απόρριψης και να διεκδικεί μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή».

Την βραδιά παρουσίασε η Οργανωτική Γραμματέας του ΠΑΣ, Σωτηρούλα Παπατρύφωνος

Το δικό του ηχηρό μήνυμα έστειλε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Πολιτείας να στηρίξει ενεργά κάθε προσπάθεια που προάγει την πρόληψη και την επανένταξη: «Στόχος μας είναι μια κοινωνία χωρίς φόβο, χωρίς ναρκωτικά, με σεβασμό και ευκαιρίες για όλους».

Οι ερμηνευτές Γιώργος Σταματάρης και Δέσποινα Ολυμπίου και ο πιανίστας Κωνσταντίνος Ζορπάς

Αμέσως μετά τις ομιλίες, τη σκυτάλη πήρε η μουσική, χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους μια βραδιά χαλαρή, ρομαντική και γεμάτη συναίσθημα. Ο Γιώργος Σταματάρης και η Δέσποινα Ολυμπίου, με τις καθηλωτικές τους ερμηνείες, γέμισαν το θέατρο με αγαπημένες μελωδίες, ζεστασιά και αισιοδοξία. Το «Χρυσοπράσινο φύλλο» έδωσε τον πιο συγκινητικό επίλογο, ντύνοντας την ατμόσφαιρα με περηφάνια και βαθιά συγκίνηση.

Μετά τη συναυλία, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και συγχαρητήρια με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΣ, τους καλλιτέχνες και τους εθελοντές, σε ένα όμορφο κοκτέιλ πάρτι που σφράγισε τη βραδιά με χαμόγελα.

Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσαν τα γενέθλια του Προέδρου του ΠΑΣ, ο οποίος έσβησε την τούρτα του, περιστοιχισμένος από φίλους, υποστηρικτές και συνεργάτες που του ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά» και δύναμη για τη συνέχιση του πολύτιμου έργου του Συνδέσμου.

Ο Παγκύπριος Αντιναρκωτικός Σύνδεσμος ιδρύθηκε το 1989 και από τότε βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, της πρόληψης αλλά και της στήριξης ατόμων που παλεύουν να απαλλαγούν από τον εφιάλτη των εξαρτήσεων. Σημαντικό στήριγμα αποτελεί το πρόγραμμα «Στόχος», ένα πρόγραμμα που δίνει έμφαση στη δεύτερη ευκαιρία, δίνοντας στους χρήστες ελπίδα, εργαλεία και συνοδοιπόρους στη μάχη τους για μια καθαρή και αξιοπρεπή ζωή.

Η Νυβία και ο Νίκος Δρυμιώτης

Ο Ηρακλής Μαυρομμάτης η Δέσποινα Ολυμπίου και ο Γιώργος Σταματάρης

Ο Γιώργος Σταματάρης και η Σούλα Κολακκίδου

Η Άντζελα Τσολάκη η Μάρθα Νίκολσον και η Μιράντα Στυλιανάκης

Ο Νικόλας Νικολάου και η Ευανθή Χατζηπαύλου

Η Μαριλένα Κασουλίδου

Η Μαρία Σταματάρη

Ο Νίκος Αναστασίου και η Σούλα Μιχαήλ Αναστασίου

Η Έλενα Λευκαρίτη ο Ηρακλής Μαυρομμάτης και η Αννούλα Κασουλίδη

Ο Αλέξανδρος Ντάβος

Η Ανδρούλα και η Καρολίνα Παντέχη

Η Άρτεμις Αντωνιάδου και η Νίκη Ζομενή

Ο Γιώργος Σταματάρης και η Έλενα Κυπριανού

Ο Ανδρέας Πηχίδης ο Παναγιώτης Δημοσθένους και ο Βασίλης Χρυσάνθου

Η Ελένη Μαρκαντώνη ο Ηρακλής Μαυρομμάτης και ο Πάρης Μαυρομμάτης

Η Χριστίνα Πελεκάνου και η Δέσποινα Ολυμπίου

Η Έλλη Ηλιάδου ο Ηρακλής Μαυρομμάτης η Μαίρη Πούτρου και η Έλενα Χρυσοστόμου

Το εκρηκτικό τρίο που χάρισε μια μαγική βραδιά στο Προεδρικό

Ο Άκης Σολέας

Ο Μάριος Αμερικανός Ο Γιώργος Στυλιανίδης

Η Μικαέλλα Μέσσιου-Παπαχαραλάμπους και ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: