Τρίτη, 17 Μαρτίου, 2026
11.7 C
Cyprus

ΠΑΡΑΔΕΙΣΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΌΜΟΡΦΗ ΜΕ ΜΑΣΚΑ

Αγαπημένες μου φίλες και φίλοι, είμαι η Παραδείσα Παπαγεωργίου και είμαι πολύ χαρούμενη που θα μοιράζομαι μαζί σας τις δικές μου εμπειρίες στο μαγευτικό κόσμο του μακιγιάζ και περιποίησης δέρματος.

Εν μέσω πανδημίας η καθημερινότητα μας έχει αλλάξει , η ψυχολογία και η διάθεση μας έχει σκαμπανεβάσματα και εμείς καλούμαστε να επανέλθουμε στη ρουτίνα και στα νέα δεδομένα.Πάντα όμως υπό την προστασία της μάσκας μας ,η οποία έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής και της καθημερινότητας μας. Σιγά σιγά έχουμε αρχίσει να επιστρέφουμε στις δουλειές μας και αναμένουμε τις  νέες χαλαρώσεις  που θα μας επιτρέψουν να αρχίσουμε ξανά τις εξόδους και τις κοινωνικές συναναστροφές μας.

Το μακιγιάζ όπως άλλωστε και ολόκληρη η μόδα ,ακολουθεί  και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα!  Και ενώ μέχρι πρότινος τα χείλη ήταν ο πρωταγωνιστής ,τώρα τα μάτια έχουν κερδίσει την πρωτοκαθεδρία στο μακιγιάζ και στις εμφανίσεις μας.  

 Οι γήινες αποχρώσεις πρωταγωνιστούν στη χρωματική παλέτα της σεζόν , χωρίς όμως να εξαιρούνται και τα πιο τολμηρά χρώματα όπως το μπλε και το πράσινο! Ανάλογα πάντα με την περίσταση επιλέγουμε τα χρώματα αλλά και την ένταση των σκιών αλλά και το αν θα χρησιμοποιήσουμε ή όχι eye liner. Απαραίτητη όμως πάντα η μάσκαρα η οποία χαρίζει ένταση και δυναμική στο βλέμμα!

   Σημαντικό είναι να υπογραμμίσουμε ότι κραγιόν μπορεί να μην φαίνεται , αλλά δεν παύει να είναι απαραίτητο, άλλωστε δεν φεύγουμε ποτέ από το σπίτι μας με ημιτελές μακιγιάζ ακόμα και αν δεν πρόκειται να γίνει αντιληπτό από κανέναν! Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι βαφόμαστε πρωτίστως για εμάς ! Ένα κραγιόν σε πιο ήπιους τόνους θα ολοκληρώσει την εικόνα μας και θα ανεβάσει τη διάθεση και τη ψυχολογία μας. Επιλέγουμε πάντα ματ κραγιόν – μακράς διαρκείας , τα οποία δεν αλλοιώνονται με την μάσκα.

Τονίστε λοιπόν το βλέμμα σας και κοιτάξτε μπροστά στη νέα εποχή που μας έρχεται!

Καλή Άνοιξη,

Παραδείσα χχχ

Hot this week

ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΜΦΥΛΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ: Στους τομείς των STEM και της επιχειρηματικότητας

Η ανθρωπότητα τίμησε και φέτος την Ημέρα της Γυναίκας,...

MERCEDES-BENZ VLE: Επαναπροσδιορίζει τον ορισμό της πολυτέλειας

Η Mercedes‑Benz VLE σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής...

ΝΕΟ KIA EV2: Φέρνει την τεχνογνωσία της Kia στη νέα κατηγορία B-SUV

Η Kia αποκαλύπτει το EV2, ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV...

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ: Διάλεξη / Παρουσίαση με θέμα «Πυροπροστασία»

Η ERB ASFALISTIKI, η μεγαλύτερη Ασφαλιστική Εταιρεία Γενικού Κλάδου...

PEPPA PIG: Στον μαγικό κόσμο των ψευδαισθήσεων του Paradox Museum Limassol

Η Peppa Pig έρχεται για πρώτη φορά στο Paradox Museum...

Topics

MERCEDES-BENZ VLE: Επαναπροσδιορίζει τον ορισμό της πολυτέλειας

Η Mercedes‑Benz VLE σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής...

ΝΕΟ KIA EV2: Φέρνει την τεχνογνωσία της Kia στη νέα κατηγορία B-SUV

Η Kia αποκαλύπτει το EV2, ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV...

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ: Διάλεξη / Παρουσίαση με θέμα «Πυροπροστασία»

Η ERB ASFALISTIKI, η μεγαλύτερη Ασφαλιστική Εταιρεία Γενικού Κλάδου...

PEPPA PIG: Στον μαγικό κόσμο των ψευδαισθήσεων του Paradox Museum Limassol

Η Peppa Pig έρχεται για πρώτη φορά στο Paradox Museum...

ΌΣΚΑΡ 2026: Λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και όταν η Κουλουκουντίς έγραψε ιστορία – Ποιοι σάρωσαν τη βραδιά

Οι σημαντικότερες προσωπικότητες του κινηματογράφου βρέθηκαν στην λάμψη και...

ΚΟΥΒΑ: Στο σκοτάδι ολόκληρο το νησί μετά από κατάρρευση του ηλεκτρικού δικτύου

Ολικό μπλακ άουτ σημειώθηκε τη Δευτέρα στην Κούβα, όταν...

Related Articles

Popular Categories