ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Επέστρεψε πίσω στο σχολείο μετά από 14 μήνες-Η συγκινητική υποδοχή -Στο πλαϊ του η μητέρα του, Μαρία Θρασυβούλου (Φώτο+Βίντεο)

Μετά από το Γολγοθά που πέρασε λόγω της περιπέτειας της υγείας του, ο μικρός Παναγιώτης επέστρεψε στις σχολικές αίθουσες, δίπλα στους αγαπημένους του μαθητές. Η υποδοχή τους ήταν εγκάρδια και συγκινητική ενώ η μητέρα του, Μαρία Θρασυβούλου ήταν στο πλευρό του.

Με ένα υπέροχο χαμόγελο ο 8χρονος Παναγιώτης μετρούσε τις ημέρες για να ανέβει ξανά του Γ’ Δημοτικού Αραδίππου. Δεκατέσσερις μήνες μακριά από το σχολείο, χωρίς τους συμμαθητές του, χωρίς τους δασκάλους του. Η μητέρα του, Μαρία Θρασυβούλου η οποία δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του, τον συνόδεψε στο σχολείο και θα παραμείνει εκεί αφού ο Παναγιώτης θα μείνει στο σχολείο, στο παρόν στάδιο μόνο για δύο περιόδους.

Ο φύλακας-άγγελος του, Μαρία Θρασυβούλου ανέφερε ότι «Ένα θαύμα ζωντανά μπροστά στα μάτια μας!! αρρώστησε το σώμα του μα όχι η ψυχή του!!»

Να θυμίσουμε, ότι ο Γολγοθάς με την υγεία του μικρού ξεκίνησε στις 24  Νοεμβρίου με ένα απλό βήχα ο οποίος εξελίχθηκε σε νοσηλεία στο νοσοκομείο της Λάρνακας. Χωρίς προηγούμενα θέματα υγείας αυτή η ασθένεια κτύπησε την πόρτα του 8χρονου Παναγιώτη με αποτέλεσμα να μεταφέρεται από το ένα νοσοκομείο στο άλλο.  Στο νοσοκομείο Λευκωσίας διασωληνώθηκε λόγω του ότι δεν οξυγονωνόταν  σωστά ενώ μέχρι το βράδυ το παιδί μπήκε σε καταστολή. Από εκεί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Ισραήλ από τις 29 Νοεμβρίου στο οποίο ο Παναγιώτης έμεινε 50 μέρες σε καταστολή χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε διάγνωση. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει στο 8χρονο αγοράκι τραχειοτομή, ώστε να μπορέσει να αποσυνδεθεί από τον αναπνευστήρα και να ξυπνήσει από την καταστολή. Ακολούθησε η μετάβαση του, στο εξωτερικό όπου και θα παρέμεινε για θεραπεία μέχρι που γύρισε πίσω στην Κύπρο, νικητής.

Hot this week

ΣΥΡΟΣ: Μεγάλη φωτιά στην Αμπέλα – Εκκενώθηκε ο οικισμός Τρία Λαγγόνια, μάχη με τις φλόγες και από αέρος

Ισχυρή πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη το μεσημέρι της Κυριακής...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΗΡΩΕΣ – Κάποιοι απλά άντεξαν, κάποιοι έφυγαν και κάποιοι «έφυγαν»

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ Υπάρχει μια δυσκολία με τη Μέρα...

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: 6 καλοκαιρινά προϊόντα για την πρωινή ρουτίνα σου

Η επιδερμίδα για τις γυναίκες είναι κάτι πολύ σημαντικό,...

ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ: Το σπάνιο ηχητικό που αποκαλύπτει την πιο ευάλωτη πλευρά της-«Ίσως να ξέχασα να ζήσω.. »

Ένα συγκλονιστικό και σπάνιο ηχητικό ντοκουμέντο που καταγράφηκε λίγους μήνες πριν...

Topics

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: 6 καλοκαιρινά προϊόντα για την πρωινή ρουτίνα σου

Η επιδερμίδα για τις γυναίκες είναι κάτι πολύ σημαντικό,...

ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ: Το σπάνιο ηχητικό που αποκαλύπτει την πιο ευάλωτη πλευρά της-«Ίσως να ξέχασα να ζήσω.. »

Ένα συγκλονιστικό και σπάνιο ηχητικό ντοκουμέντο που καταγράφηκε λίγους μήνες πριν...

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ: Ένα δράμα που δεν έχει τέλος – 41,6 εκατομμύρια πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο

Η 20ή Ιουνίου είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που αναγκάστηκαν...

Related Articles

Popular Categories