ΠAYΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ: Θύελλα αντιδράσεων με τις… αστρολογικές του προβλέψεις για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια

Σε μια απαράδεκτη και εξοργιστική δήλωση προχώρησε το πρωί της Δευτέρας ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος πλέον ασχολείται με την αστρολογία, μιας και μετά τις καταγγελίες από γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση που βγήκαν στο φως πριν μερικούς μήνες, τόσο η υποκριτική όσο και η πολιτική του έκλεισαν την πόρτα.

Ο πρώην ηθοποιός το τελευταίο διάστημα ασχολείται με τους αστρολογικούς χάρτες ανθρώπων που είναι στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή. Σήμερα, ο Παύλος Χαϊκάλης, αφιέρωσε πολύ χρόνο αναλύοντας τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου του παιδοβιαστή.

«Ο Η.Μ είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ. Για όλο αυτό που συνέβη φταίει ο Κρόνος. Το άτομο είναι σε παθολογική κατάσταση. Όλο το ωροσκόπιο δείχνει παθογένεια, πολλά προβλήματα από το παρελθόν… Δυσβάστακτες καταστάσεις που έχει να αντιμετωπίσει το άτομο. Βλέπουμε τον χάρτη του ατόμου και έχουμε την αίσθηση πως θα είναι όλα πολύ δύσκολα. Όλα συγκλίνουν πως αυτή η χρονιά, το 2022, δεν θα ήταν μια καλή χρονιά για τον Ηλία Μίχο… Θα τα ξεπεράσει πάντως πολύ εύκολα τα προβλήματα, θα παιχτούν πολλά παιχνίδια διαχείρισης εξουσίας για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα»

«Ρε Παύλο, ρε Παύλο ειλικρινά σε αγαπώ και σε θεωρώ έναν από καλύτερους ηθοποιούς. Αλλά ήμαρτον. Δεν μπορεί να λες αυτά τα πράγματα για έναν άνθρωπο που έχει κάνει τέτοια αίσχη, για ένα τέρας» είπε μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας.

https://twitter.com/Navouxodonosor7/status/1592206257213288451?s=20&t=0ERmFQJZ8B-0ulMGDIv1TA

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί έντονα και στο Twitter, με τους χρήστες να απορούν με το τι άλλο θα κάνει ο συγκεκριμένος άνθρωπος προκειμένου να μείνει στην επικαιρότητα.

Hot this week

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Στο τραπέζι μεγάλη μείωση διδάκτρων για Ευρωπαίους – Τι ζητά ως αντάλλαγμα το Λονδίνο

Το ενδεχόμενο σημαντικής μείωσης των διδάκτρων για φοιτητές από...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επίθεση στα κρατητήρια κατά του 43χρονου που ομολόγησε τον φόνο της Όλγας

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο 43χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία...

ΔΙΚΗ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Κατέθεσε ανώτερος αξιωματικός – Συνέχεια στις 5 Νοεμβρίου

Με την κατάθεση ανώτερου αξιωματικού της Αστυνομίας συνεχίστηκε σήμερα...

Πρόληψη και κοινή στρατηγική το κλειδί για ανθεκτικό τουρισμό

Του Χρίστου Αγγελίδη* Η έγκαιρη αναγνώριση κινδύνων και η συνεργασία...

Topics

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επίθεση στα κρατητήρια κατά του 43χρονου που ομολόγησε τον φόνο της Όλγας

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο 43χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία...

ΔΙΚΗ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Κατέθεσε ανώτερος αξιωματικός – Συνέχεια στις 5 Νοεμβρίου

Με την κατάθεση ανώτερου αξιωματικού της Αστυνομίας συνεχίστηκε σήμερα...

Πρόληψη και κοινή στρατηγική το κλειδί για ανθεκτικό τουρισμό

Του Χρίστου Αγγελίδη* Η έγκαιρη αναγνώριση κινδύνων και η συνεργασία...

Ο Όμιλος ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ παρουσιάζει τη νέα συλλογή Swiss Pristine της La Prairie στην Κύπρο.

Μια παρουσίαση αφιερωμένη στην επιστήμη, την καινοτομία και την...

Βιωμένες εμπειρίες και ψυχική υγεία στο επίκεντρο μουσικής βραδιάς για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Η Διεύθυνση Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών...

Related Articles

Popular Categories