ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ: H μόδα βγαίνει στο δρόμο-7 Κύπριοι δημιουργοί που αλλάζουν το παιχνίδι!

Ένα ξεχωριστό fashion event δίνει σκηνή σε ανερχόμενους σχεδιαστές μόδας και μετατρέπει τον πεζόδρομο της Λευκωσίας σε πασαρέλα.

Το Σάββατο 12 Απριλίου, στις 16:00, έξω από τον πολυχώρο YALLA, θα πραγματοποιηθεί η δράση «Turning the Street into a Runway – The Show is On!», με σκοπό να αναδείξει νέα δημιουργικά ταλέντα στον χώρο της μόδας. Η επίδειξη μόδας διοργανώνεται από το Spangold σε συνεργασία με το YALLA και αφιερώνεται αποκλειστικά σε σχεδιαστές που βρίσκονται στο ξεκίνημα της πορείας τους και δεν είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο κοινό.

Ο Στέφανος Παναγίδης – Spangold

Εμμέλεια Λουκά – drakounaa 

Andreani Panayide -Valentina Koutsoudis- Folkmona 

Εφτά νέοι δημιουργοί, μεταξύ των οποίων οι Afique Couture, Δrakouna, Panayiotìs Taousianis, Porcelain Prince, Twisted Anatomies, Spangold και το δίδυμο Valentina Koutsoudis & Andreani Panayide (Folkmona), θα παρουσιάσουν συλλογές που ξεχωρίζουν για τον πειραματικό χαρακτήρα, την καλλιτεχνική έκφραση και τη φρέσκια αισθητική τους. Στην πασαρέλα θα συμμετάσχουν περίπου 20 μοντέλα, που θα αναδείξουν τις δημιουργίες με προσωπικό στυλ και μοναδικότητα.

Λάμπρος Λαζάρου- – Twisted Anatomies

Justine Matagang Nde-Afrique Couture

Petra Spasojevic-Porcelain Prince

Παναγιώτης Ταουσιάνης- Ouat

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, η πρωτοβουλία έχει σκοπό να ενθαρρύνει τους νέους καλλιτέχνες να πιστέψουν στο ταλέντο τους και να αποκτήσουν πραγματική προβολή μέσα από δράσεις που δεν απαιτούν «μέσο», αλλά όραμα και δημιουργικότητα.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και φιλοδοξεί να γίνει σημείο συνάντησης δημιουργών, κοινού και φίλων της μόδας, σε ένα περιβάλλον έκφρασης, ένταξης και πολιτιστικής ανταλλαγής.

7 κυπριακοί δημιουργοί που αλλάζουν το παιχνίδι στη μόδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΠΑΡΚΟ ΑΘΑΛΑΣΣΑΣ: Μολυσμένα νερά και άλγη πίσω από τους θανάτους ψαριών – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Ανησυχία προκαλούν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για τους...

«ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ»: Εντυπωσιακές ερμηνείες και πρεμιέρα με εκλεκτούς καλεσμένους – Περιοδεία σε όλη την Κύπρο

Με ιδιαίτερη επιτυχία παρουσιάστηκε, στην κατάμεστη Κεντρική Σκηνή του...

Topics

ΠΑΡΚΟ ΑΘΑΛΑΣΣΑΣ: Μολυσμένα νερά και άλγη πίσω από τους θανάτους ψαριών – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Ανησυχία προκαλούν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για τους...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ευρωπαϊκή διάκριση για το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο στα European Heritage Awards 2026

Σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση κατέγραψε η Λευκωσία, καθώς το Λεβέντειο...

ΑΤΥΠΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΕ: Απαγόρευση χρήσης drones σε όλη την Κύπρο – Αυξημένα μέτρα ασφαλείας

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας τίθενται σε ισχύ στην Κύπρο το...

Related Articles

Popular Categories