Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου, 2026
8 C
Cyprus

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ: Ενθαρρυντικά τα νέα για την υγεία της – Βελτιώνεται σταθερά, αναφέρουν οι γιατροί

Ελπιδοφόρα είναι τα τελευταία νέα για την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας, όπως προκύπτει από το νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε την Πέμπτη το απόγευμα.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια, η οποία υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Ηρώδειο στις 25 Σεπτεμβρίου 2024, παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ. Αρχικά, είχε εισαχθεί εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας λόγω μαζικής ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας, όπου και παρέμεινε μέχρι τις 16 Οκτωβρίου 2024. Από τότε, η κατάστασή της έχει σταθεροποιηθεί, και πλέον νοσηλεύεται σε κοινό θάλαμο.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, Δρ. Ηλία Πολιτάκη (Διευθυντή Γ’ Παθολογικής Κλινικής), Δρ. Παναγιώτη Νομικό (Διευθυντή Α’ Νευροχειρουργικής Κλινικής) και Δρ. Κώστα Σπέγγο (Διευθυντή Β’ Νευρολογικής Κλινικής), η υγεία της παρουσιάζει βελτίωση με τον αναμενόμενο ρυθμό. «Τα προβλήματα που προέκυψαν ήταν απολύτως αναμενόμενα, δεδομένης της ηλικίας και της βαρύτητας της νόσου, και αντιμετωπίστηκαν άμεσα και επιτυχώς με τα ενδεδειγμένα θεραπευτικά σχήματα», αναφέρει το ανακοινωθέν.

Το τελευταίο διάστημα, πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα ενημέρωσης είχαν προκαλέσει ανησυχία για πιθανή επιδείνωση της υγείας της. Ωστόσο, οι ιατροί διαβεβαιώνουν πως η πορεία της είναι σταθερά ανοδική και εκτός κινδύνου. Η αγάπη και η στήριξη του κοινού παραμένουν αμείωτες, ενώ η Μαρινέλλα συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη με την ίδια δύναμη που την χαρακτηρίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Hot this week

LIMASSOL GREENS 2026: Μια απόλυτη ημέρα golf, lifestyle και ευεξίας-Σε πλήρη λειτουργία και σε νέα φάση επέκτασης

Η μέρα ξεκίνησε νωρίς στο Limassol Greens, τον ολοκληρωμένο...

EUROVISION: 170.000 ευρώ και έντονες αντιδράσεις – Τι ξοδεύει το ΡΙΚ και ποιοι διαφωνούν

Η μεγάλη βραδιά της Eurovision εξακολουθεί να προκαλεί διιστάμενες...

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ: Με βροχές και συννεφιά– όχι μόνο από τα… κάρβουνα!

Η σημερινή μέρα κυλά με μερικώς έως κυρίως συννεφιασμένο...

«ΔΩΔΕΚΑΤΗ ΝΥΧΤΑ»: Η κωμωδία του Σαίξπηρ κατακτά τη σκηνή του ΘΟΚ-Ποιους είδαμε στην πρεμιέρα

Η Κεντρική Σκηνή «Εύης Γαβριηλίδης» φιλοξένησε την πρεμιέρα...

Topics

EUROVISION: 170.000 ευρώ και έντονες αντιδράσεις – Τι ξοδεύει το ΡΙΚ και ποιοι διαφωνούν

Η μεγάλη βραδιά της Eurovision εξακολουθεί να προκαλεί διιστάμενες...

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ: Με βροχές και συννεφιά– όχι μόνο από τα… κάρβουνα!

Η σημερινή μέρα κυλά με μερικώς έως κυρίως συννεφιασμένο...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: Η ιστορία του μικρού άγγελου που χρειάζεται τη βοήθεια του κοινού

Ο μικρός Κωνσταντίνος, μόλις 1,5 έτους, δίνει τη μεγαλύτερη...

Related Articles

Popular Categories