ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΛΕΝΗ: Σε μια ανάρτησή της εξηγεί πόσο υπέροχο άτομο ήταν η Δώρα Κακουράτου-«Μαρίνα μου, είδαν μια σκιά, δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί το πράμα…»

Μια ανάρτησή της Μαρίνας Μαλένη περιγράφει πόσο υπέροχη και αξιοπρεπής ήταν η Δώρα Κακουράτου. Από τη πλευρά της, η Μαρίνα Μαλένη παρ’ όλο που ήξερε ότι η αγαπημένη ηθοποιός πάλευε με τον καρκίνο, εντούτοις δεν μίλησε ποτέ σεβόμενη το μυστικό της ταλαντούχας Κύπριας ηθοποιού.

«Με πήρε τηλέφωνο την τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη, με βρήκε στο Λονδίνο. «Μαρίνα μου, είδαν μια σκιά, δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί το πράμα, θα κάνω άλλη μια εξέταση από βδομάδας, αλλά το Φεστιβάλ ξεκινά Κυριακή. Θέλω να είμαι συνεπής και δεν ξέρω αν θα μπορώ να είμαι. Οπότε θα πρέπει μάλλον να αποχωρήσω από την Επιτροπή αν και λυπάμαι πολύ, ήθελα τόσο πολλά να είμαι. Αλλά δεν μπορώ να ρισκάρω να σας αφήσω εκτεθειμένους.» Με ξόρκισε να μην πω τίποτε σε κανένα. Να πω κάτι άλλο. Δεν ήθελε να τη λυπάται κανένας. Και το έκανα. Κάποιοι νόμισαν πως βαρέθηκε να πάει. Καμμία σχέση. Λάτρευε τους ανθρώπους του ερασιτεχνικού θεάτρου. Και δεν ήθελε να τους προδώσει. Δώρα Κακουράτου. Δώρα μου. Δώρα μας. Που σε θυμάμαι όταν ήμουν μωρό να κάθεσαι χαμαί στο σαλόνι μας και να στήνετε νούμερα επιθεωρησιακά με τον παπά μου, με το χιούμορ σας το ανεπανάληπτο, να καπνίζετε αρειμανίως και να του τα λες καθαρά και σταράτα άμα ξέφευγε. Να διαφωνείτε και να ξαναρχίζετε… Δώρα μου αγαπημένη, Κυρία πάντα, γενναιόδωρη με τους ανθρώπους, υπερταλαντούχα, αγαπησιάρα, αξιοπρεπέστατη, με κότσια, με χιούμορ, με αγάπη και σεβασμό για τον κόσμο, καλό σου ταξίδι… Ποιος θα το ‘ λέγε πως θα φευγάτε μαζί…»

Hot this week

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: Τρένο εκτροχιάστηκε κοντά στο Λιους – Βαγόνια ανατράπηκαν, σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης στη Βρετανία, μετά...

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό και αγκαλιασμένο κάτω από τα ερείπια – Αγωνία για την τρίτη τρίδυμη κόρη

Μια από τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες που εκτυλίσσονται μετά...

ΣΙΒΗΡΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Μεγάλη πυρκαγιά σε εξέλιξη – Ο κόσμος εγκαταλείπει την περιοχή από τη θάλασσα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε...

ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης στην γιορτή της σειράς «Μπλε Ώρες» – Η ξεχωριστή παρουσία του-(Φώτο)

Μια ξεχωριστή βραδιά για την παραγωγή της σειράς «Μπλε...

Topics

ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ: «Τέρμα οι φωτογραφίες και οι συναντήσεις»-Η αιχμηρή ανακοίνωση τους

Με αιχμηρό μήνυμα προς τον νέο Επίτροπο Περιβάλλοντος και...

Related Articles

Popular Categories