Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου, 2026
8.9 C
Cyprus

ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΟΥ: ZHTA NA BOHΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ 4ΧΡΟΝΟ ΝΙΚΟΛΑ-ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΜΑΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΑ

Η Μαρία Μάρκου η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Γερμανίας περιμένοντας να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, ζητά με σημερινή της ανάρτησή να βοηθήσουμε όλοι τον μικρό Νικόλα ο οποίος βρίσκεται στη Γερμανία για θεραπεία.

Η οικογένεια του Νικόλα προσπαθεί να συγκεντρώσουν το ποσό των 250.000 ευρώ, ώστε να καταφέρει να λάβει ένα δοκιμαστικό εμβόλιο στις ΗΠΑ, κάτι που όπως αναφέρουν θα τον βοηθήσει να βγει νικητής εναντίον του καρκίνου, και να μπορέσει να ζήσει μια ζωή όπως τα υπόλοιπα παιδάκια. Ο κίνδυνος υποτροπής του συγκεκριμένου είδους καρκίνου είναι 60%, και δυστυχώς αν υποτροπιάσει, το ποσοστό επιβίωσης μειώνεται στο 10%. Η συγκεκριμένη σειρά εμβολίων στην Αμερική είναι η μόνη θεραπεία που μπορεί να τον κρατήσει ζωντανό χωρίς να υποτροπιάσει.


Στην ανάρτησή της, η Μαρία Μάρκου θέλει να στηρίξουμε με κάθε τρόπο ένα μωρό που περνά τα ίδια και χειρότερα από την ίδια.

«Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε τον Νικόλα, όπως όλοι βοήθησαν εμένα και μου έδειξαν την αγάπη τους. Τώρα όμως μιλάμε για ένα μωρό που περνά τα ίδια και χειρότερα απο εμένα και χρειάζεται την βοήθεια και την στήριξη όλων μας. Ας δείξουμε ακόμη μια φορά πως ακόμα υπάρχει ανθρωπιά στην Κύπρο».

Να επισημάνουμε, ότι η Μαρία Μάρκου βρίσκεται ήδη στο νοσοκομείο της Γερμανίας όπου τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και ακολουθώς θα μπει στην διαδικασία της μεταμόσχευσης. Η Μαρία Μάρκου έχει γίνει πλέον ένας δικός μας άνθρωπος που έχει δύναμη και σθένος να πολεμήσει την αρρώστια με κάθε τρόπο ενώ προσπαθεί παράλληλα να βοηθήσει και τους συνανθρώπους της. Το coffeevibesmagazine είχε αναρτήσει παλιότερα τους λογαριασμούς τους οποίους το κοινό μπορεί να συνεισφέρει για το μικρό Νικόλα.

Go Get Funding: https://gogetfunding.com/nicholas-the-brave/

Bank of Cyprus

Account Number 033700004185

IBAN CY88002003370000000000418500

SWIFT / BIC BCYPCY2N

Account Name TAIROVA ALFIA

Revolute: @alfia2a5i

Beneficiary Alfia Tairova

IBAN LT89 3250 0481 3187 0275

BIC REVOLT21

Δωρέες μέσω Paypal: paypal.me/NicholasFightsCancer

Paypal email: [email protected]

(please make it a personal friends and family payment to avoid fees)

Hot this week

ΠΑΟΚ: Επαναπατρίστηκαν οι σοροί των οπαδών– Η υποδοχή στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Μέρα οδύνης για την οικογένεια του ΠΑΟΚ και ολόκληρη...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Χρονοβόρες διαδικασίες κοστίζουν ζωές ασθενών με ηπατίτιδα C

Σοβαρές καθυστερήσεις στη χορήγηση φαρμάκων για τη θεραπεία της...

ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΜΙΣΟΥΡΙ: Ζευγάρι κατηγορείται για κακοποίηση εφήβων επί δύο χρόνια-Τα κλείδωνε στο κοτέτσι

Σοκ προκαλεί υπόθεση στο Μισούρι των ΗΠΑ, όπου ένα...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΙΚΗΣ: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Κύπρου

Ο Γεώργιος Πίκης, μια εμβληματική μορφή της κυπριακής Δικαιοσύνης,...

Topics

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Χρονοβόρες διαδικασίες κοστίζουν ζωές ασθενών με ηπατίτιδα C

Σοβαρές καθυστερήσεις στη χορήγηση φαρμάκων για τη θεραπεία της...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΙΚΗΣ: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Κύπρου

Ο Γεώργιος Πίκης, μια εμβληματική μορφή της κυπριακής Δικαιοσύνης,...

ΣΚΟΝΗ: Mας έρχεται από την Ιταλία-Κρύο, βροχές στο επίκεντρο

Ένα μεγάλο βαρομετρικό χαμηλό κινείται από τη Νότια Ιταλία...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Για αυθαίρετη χρέωση σε συνδρομητή-Πέραν της συμφωνίας χωρίς προειδοποίηση-Τι λέει η Ευρωπαϊκή Ένωση

Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζει καταναλωτής για πρόσφατη χρέωση στον λογαριασμό...

Related Articles

Popular Categories