ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: Μια εισφορά από καρδιάς στα παιδιά της «Ηλιαχτίδας Ζωής» (Φώτο)

Ένα κομμάτι από τον εαυτό τους έδωσαν μαθητές και ιθύνοντες του Λυκείου Αραδίππου Τάσος Μητσόπουλος προσφέροντας ένα αξιέπαινο ποσό στα παιδιά της «Ηλιαχτίδας Ζωής». Σκοπός τους, ήταν με τη δράση τους να μοιράσουν χαμόγελα και να μαζέψουν το μεγαλύτερο δυνατό ποσό ξεπερνώντας κάθε προσδοκία τους.

Το ποσό των €10500! μαζεύτηκε από τη φιλανθρωπική δράση του σχολείου «Ντύσε τον Κόσμο με Χαρά» και την εκδήλωση «Γκολ από Καρδιάς». Η δράση των μαθητών, καθηγητών, γονέων αλλά και φίλων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού το κατάστημα με τα μεταχειρισμένα ρούχα και την καλλιτεχνική βραδιά με κεντρικό θέμα τη δημοπρασία φανελών αγαπημένων ποδοσφαιριστών, έφεραν το αναμενόμενο αποτέλεσμα στο Λύκειο Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος,». Οι μαθήτριες της Ομάδας Εθελοντισμού «Ντύσε τον Κόσμο με Χαρά» παρέδωσαν, σε μια σεμνή τελετή, το ποσό που μαζεύτηκε, στον Σύνδεσμο Στήριξης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Επαρχίας Λάρνακας «Ηλιαχτίδα Ζωής». Παράλληλα, η ομάδα ξεναγήθηκαν στους χώρους της «Ηλιαχτίδας Ζωής»όπου είδε από κοντά τις κτιριακές εγκαταστάσεις.

Hot this week

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Έτοιμοι για παραλία – Στους 40°C και σήμερα η Κύπρος-Πότε θα τεθεί σε ισχύ

Το καλοκαίρι καλά κρατεί και ο υδράργυρος ανεβαίνει ξανά...

ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Η εμφάνισή του στην εκδήλωση για Ισαάκ και Σολωμού προκάλεσε αντιδράσεις – «Ασέβεια προς τους νεκρούς»-(Φώτο)

Συζητήσεις και αντιδράσεις προκάλεσε η εμφάνιση του Ευρωβουλευτή Φειδία...

Topics

ARLA PROTEIN: Συνεχίζει να καινοτομεί με το Arla Protein Food to Go.

Το πλήρες γεύμα που ακολουθεί τον ρυθμό της σύγχρονης...

ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: «Για αποκατάσταση της αλήθειας» – Όλα ξεκίνησαν για ένα δωμάτιο

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ιερά και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίου...

Related Articles

Popular Categories