ΛΕΜΕΣΟΣ: Κυκλοφοριακό και έλλειψη καθαριότητας είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη-Ποιοι παρουσίασαν την έρευνα

Τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι πολίτες της Λεμεσού ανέδειξε η έρευνα του ομίλου Cypronetwork Consultancy Group που παρουσιάστηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης με παρουσιάστρια την δημοσιογράφο Άννα -Μαρία Ευτυχίου.

Ο κ. Χρίστος Μιχαηλίδης, Εκτελεστικός Πρόεδρος του ομίλου της Cypronetwork Consultancy Group και η κα. Κούλια Αλεξάνδρου, Διευθύντρια του Τμήματος Έρευνας Αγοράς, μοιράστηκαν διαχρονικά και επίκαιρα αποτελέσματα αριθμού ερευνών που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσο σε παγκύπρια βάση όσο και στην Λεμεσό ειδικότερα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Eφημερίδα Λεμεσός

Η Άννα-Μαρία Ευτυχίου, ο Χρίστος Μιχαηλίδης και ο Δημήτρης Κοντίδης

Σύμφωνα με την έρευνα τα προβλήματα εντοπίζονται στο κυκλοφοριακό (59%), στην καθαριότητα δημόσιων χώρων (48%), στην ανεπάρκεια χώρων στάθμευσης (39%), στην κακή συντήρηση των δρόμων και πεζοδρομίων (32%) και στην ανεπάρκεια αναπτυξιακών έργων (31%). Αξίζει να σημειωθεί, ότι για πρώτη φορά έγινε η μεγαλύτερη έρευνας αγοράς για τις ανάγκες και προσδοκίες δημοτών της Λεμεσού ενώ παράλληλα παρουσιάστηκαν συγκριτικά αποτελέσματα με άλλες πόλεις.

Το παρόν τους έδωσαν πολλές γνωστές προσωπικότητες της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της Κύπρου, μεταξύ άλλων οι πρώην Δήμαρχοι Λεμεσού, Δημήτρης Κοντίδης και Ανδρέας Χρίστου, ο δήμαρχος Παραλίμνιου, Σίμος Ιωάννου αλλά και ο νυν Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας, η πόλη του οποίου έλαβε τα πιο θετικά αποτελέσματα από τους δημότες της για το έργο που επιτελείται.

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος και η Άννα Μαρία Ευτυχίου

Επίσης, στην παρουσίαση της έρευνας παρευρέθηκαν η ευρωβουλευτίνα Ελένη , οι βουλευτές Παύλος Μυλωνάς, Μυριανθούς, και ο πρώην βουλευτής του ΑΚΕΛ Γιώργος Γεωργίου καθώς και ο Πρόεδρος της ΕΣΚ, Γιώργος Φράγκου. Επίσης, στην εκδήλωση και ο ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος.

Ο Ανδρέας Βύρας και ο Χρίστος Μιχαηλίδης

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εταιρεία Cypronetwork που διοργάνωσε και παρουσίασε την έρευνα, πρόεδρος είναι ο πρώην πρόεδρος της ΟΕΒ, Χρίστος. Την παρουσίαση ανέλαβε η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια, Άννα Μαρία Ευτυχίου, η οποία απέσπασε και τις καλύτερες κριτικές.

Η Τωνια Θεόδωρου και η Άννα Μαρία Ευτυχίου
ο Χρίστος Μιχαηλίδης και ο Παύλος Μυλωνάς

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η ψυχραιμία χάθηκε στη διαδρομή – ένταση στον δρόμο με αφορμή παρ’ ολίγον σύγκρουση-(Βίντεο)

Στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Λεμεσός καταγράφηκε νέο...

ΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Αυτά που λίγοι επιλέγουν, αλλά όλοι τα χρειάζονται

Τα εργατικά ατυχήματα εξακολουθούν να αποτελούν σημαντική πρόκληση για...

Topics

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η ψυχραιμία χάθηκε στη διαδρομή – ένταση στον δρόμο με αφορμή παρ’ ολίγον σύγκρουση-(Βίντεο)

Στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Λεμεσός καταγράφηκε νέο...

ΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Αυτά που λίγοι επιλέγουν, αλλά όλοι τα χρειάζονται

Τα εργατικά ατυχήματα εξακολουθούν να αποτελούν σημαντική πρόκληση για...

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ: Κλειστό λόγω εργασιών συντήρησης

Ο Δήμος Λακαταμιάς ενημερώνει το κοινό ότι το Δημοτικό...

Related Articles

Popular Categories