ΚΥΠΡΟΣ: Τοπικές νεφώσεις και πιθανές βροχές στα παράλια και τα ορεινά

Αυξημένες νεφώσεις, θα σημειωθούν σήμερα ιδιαίτερα το πρωί στα παράλια, με πιθανότητα για μεμονωμένες βροχές.

Σήμερα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες τις πρωινές ώρες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα παράλια, ενώ το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται μεμονωμένη καταιγίδα, στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Hot this week

ΔΙΔΥΜΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ: Οι αδελφές Αλεξανδρή χάρισαν χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Υγρού Στίβου-(Βίντεο)

Ιστορική στιγμή για την ελληνική καλλιτεχνική κολύμβηση, με τις...

«ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ»: Πολίτες ζητούν συμπεριληπτικό πάρκο στη Λεμεσό – Ξεκίνησε η συλλογή υπογραφών

Μια πρωτοβουλία με έντονο κοινωνικό χαρακτήρα αναλαμβάνει ομάδα πολιτών...

Topics

«ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ»: Πολίτες ζητούν συμπεριληπτικό πάρκο στη Λεμεσό – Ξεκίνησε η συλλογή υπογραφών

Μια πρωτοβουλία με έντονο κοινωνικό χαρακτήρα αναλαμβάνει ομάδα πολιτών...

Related Articles

Popular Categories