ΚΥΠΡΟΣ: Απεβίωσε 15χρονη μετά από επέμβαση-Πραγματοποιείται ενδελεχή έρευνα

Θλίψη και βαρύ πένθος σε οικογένεια, συγγενείς και φίλους “σκόρπισε” η τραγική είδηση θανάτου 15χρονης Iωάννας Μιχάλη Σκορδή στο Μακάρειο Νοσοκομείο, η οποία άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες μας πληροφορίες, η μικρή είχε υποβληθεί πριν από μερικά εικοσιτετράωρα σε χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης νεφρού, κατά τη διάρκεια της οποίας οι θεράποντες ιατροί διέγνωσαν όγκους. Η ιστοσελίδα Kormakitis.Net δημοσιεύει ότι η κηδεία της Ιωάννας θα τελεστεί το Σάββατο 5 Μαρτίου 2022 και ώρα 1:00 μ.μ. από τον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Χαρίτων Μαρωνιτών στην Πύλη Πάφου. Η οικογένεια δε θα δεχθεί συλλυπητήρια λόγω της πανδημίας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Οmega και ερωτηθείς εάν δεν έγινε σωστή διάγνωση από πλευράς γιατρών, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ Πάμπος Χαριλάου συνέστησε «να μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα.»

«Πρέπει να περιμένουμε να γίνει καταγραφή των γεγονότων. Και μιλώντας γενικά και όχι για το συγκεκριμένο περιστατικό εκείνο το οποίο θέλω να πω, είναι ότι για να γίνει μια διάγνωση πρέπει να γίνει μια σωστή σειρά εξετάσεων και εάν δείξουν το οτιδήποτε, είναι πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο στο να γίνει μια διάγνωση. Δεν το λέω για το συγκεκριμένο συμβάν, το λέω γενικά για όλα τα περιστατικά που νοσηλεύονται στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.” Ο κύριος Χαριλάου επισήμανε ότι για το τραγικό περιστατικό θα γίνει ενδελεχής έρευνα και καταγραφή γεγονότων, προκειμένου να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα. Σε οποιοδήποτε θάνατο συμβαίνει και ιδιαίτερα σε νεαρές ηλικίες γίνεται έρευνα εάν καταδειχθεί αμέλεια να την συγκεκριμενοποιήσουμε»

Hot this week

ΓΕΩΡΓΙΑΝΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΗ: Χτύπησε το καμπανάκι μετά από οκτώ χρόνια – Το τέλος μιας μεγάλης μάχης με τον καρκίνο-(Βίντεο)

Μετά από οκτώ χρόνια δύσκολης μάχης, αγωνίας και προσευχής,...

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΠΑΤΗ: Ξανά μανά… Ένα τηλεφώνημα θα μπορούσε να είχε αποτρέψει τη ζημιά

Νέα υπόθεση διαδικτυακής απάτης και απόσπασης μεγάλου χρηματικού ποσού...

ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τροχαίο με τρία οχήματα στον αυτοκινητόδρομο– Δύο γυναίκες στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή τριών οχημάτων σημειώθηκε το...

ΣΧΟΛΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: 761 παίρνουν «πράσινο φως», 40 «κόβονται» – Απροειδοποίητοι έλεγχοι σε όλη τη σχολική χρονιά

Λίγες ημέρες πριν χτυπήσει το κουδούνι στα σχολεία, ολοκληρώθηκαν...

Topics

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΠΑΤΗ: Ξανά μανά… Ένα τηλεφώνημα θα μπορούσε να είχε αποτρέψει τη ζημιά

Νέα υπόθεση διαδικτυακής απάτης και απόσπασης μεγάλου χρηματικού ποσού...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 25χρονο για υπόθεση απόσπασης πέραν των €500.000 – Τι καταγγέλλουν 18 πρόσωπα

Στη σύλληψη 25χρονου προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης...

Related Articles

Popular Categories