Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025
12.8 C
Cyprus

ΚΥΠΡΟΣ: Bροχές και καταιγίδες με ζέστη -Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

- Advertisement -

Βροχές και καταιγίδες προβλέπει σήμερα η Μετεωρολογική Υπηρεσία χωρίς ωστόσο να θυμίζει  Φθινόπωρο, λόγω του ότι η θερμοκρασία θα είναι σε ψηλά επίπεδα με την εποχή.

Ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρείται τοπικά αυξημένη νέφωση. Προοδευτικά ωστόσο, θα αναπτύσσονται νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό και μεμονωμένη καταιγίδα, ιδιαίτερα στα ορεινά και σε περιοχές στα δυτικά και στα νότια της οροσειράς του Τροόδους και αργότερα και σε περιοχή στο εσωτερικό αλλά και στα ανατολικά. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και σταδιακά στα δυτικά μέχρι νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να στραφούν μέχρι το απόγευμα σε κυρίως νοτιοδυτικούς ως βορειοδυτικούς, ασθενείς μέχρι μέτριους, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά στα παράλια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο προοδευτικά θα αναπτύσσονται νεφώσεις οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες, ιδιαίτερα στα ορεινά και στο εσωτερικό. Το Σάββατο, κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένονται μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες, ιδιαίτερα στα ορεινά, στα βόρεια αλλά και στο εσωτερικό. Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία μέχρι και το Σάββατο, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ωστόσο την Κυριακή θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις εποχικές μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΛΙΜΑΝΙ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τρωκτικά κόβουν βόλτες στους χώρους εργασίας – Στάση εργασίας για συνθήκες υγείας και ασφάλειας -(Βίντεο)

Με ποντίκια στους χώρους εργασίας και σοβαρά ζητήματα ασφάλειας...

ΚΥΠΡΟΣ: Ο χειμώνας χαλαρώνει-Άνοδος της θερμοκρασίας και ηλιοφάνεια

Αλλαγή σκηνικού παρουσιάζει ο καιρός στην Κύπρο, καθώς από...

ΒΙΕΝΕΖΙΚΑ ΒΑΛΣ: Η μαγεία της Αυτοκρατορικής Βιέννης στη Λευκωσία με τους Strauss Virtuosi

Μια μοναδική μουσική πανδαισία θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες...

ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ: Mε μεγάλη καρδιά–Η πρωτοβουλία των μαθητών του Ζ’ Δημοτικού Νηπιαγωγείου Λακατάμειας-(Φώτο)

Αν και βρισκόμαστε στην καρδιά του Δεκέμβρη, το μήνυμα...

Topics

ΚΥΠΡΟΣ: Ο χειμώνας χαλαρώνει-Άνοδος της θερμοκρασίας και ηλιοφάνεια

Αλλαγή σκηνικού παρουσιάζει ο καιρός στην Κύπρο, καθώς από...

ΒΙΕΝΕΖΙΚΑ ΒΑΛΣ: Η μαγεία της Αυτοκρατορικής Βιέννης στη Λευκωσία με τους Strauss Virtuosi

Μια μοναδική μουσική πανδαισία θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες...

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ: Στους δρόμους αύριο οι αγρότες – Άνω-κάτω στο κέντρο της Λευκωσίας

Σε εκδήλωση διαμαρτυρίας στη Λευκωσία προχωρούν αύριο Πέμπτη 18...

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ:Ενώνουν δυνάμεις Αστυνομία, Πυροσβεστική, Υπηρεσία Ασθενοφόρων και Κυπριακή Προεδρία

Άσκηση διαχείρισης τρομοκρατικού κτυπήματος πραγματοποιείται την Παρασκευή στο Συνεδριακό...

Related Articles

Popular Categories