Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025
7.2 C
Cyprus

ΚΡΙΣΤΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ: NA BΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ

- Advertisement -

Tην ελευθερία της, νοιώθει ότι της στερούν η Κρίστυ Παπαδόπουλου, η οποία σε ανάρτησή της και δανειζόμενη ένα απόσπασμα από το βιβλίο «Το φάντασμα της αξόδευτης αγάπης», της συγγραφέως, Μάρω Βαμβουνάκη εκφράζει τα πραγματικά αισθήματα που νοιώθει αυτό το διάστημα.

Η γνωστή Κύπρια ηθοποιός δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες μαζί με τον αγαπημένο της σκύλο από την βόλτα της στην παλιά Λευκωσία αφού τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται κοντά στην οικογένεια της για να περάσει τις γιορτές. Σε όλες τις λεζάντες κάτω από τις φωτογραφίες δανείζεται αποσπάσματα από τον Γιώργο Σεφέρη στέλνοντας ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα για το 2020.

«Τίποτα μα τίποτα δεν εξοργίζει τον άνθρωπο όσο το να του στερούν την ελευθερία του, να μην του επιτρέπουν να είναι ο εαυτός του, είτε το καταλαβαίνει συνειδητά είτε όχι…. Μόνο από τον εαυτό μας κινδυνεύουμε, μόνο εκεί στο βυθό του βρίσκεται η Κόλαση κι ο Παράδεισός μας, γι αυτό και προς τα κει, προς τα μέσα, αξίζει να οδοιπορούμε. Κάθε δρόμος, και ο πιο μακρινός, και ο πιο φιλόδοξος πνευματικά, από και περνάει. Από κει περνάει ακόμα και η απάρνηση του εαυτού όταν την αποφασίσουμε. Γι αυτό θυμώνουμε όταν μας εμποδίζουν το μόνο δημιουργικό ταξίδι ζωής: να βρούμε τον εαυτό μας.»

Hot this week

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories