ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΤΟ: ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ- «ΠΙΝΕΤΕ ΝΕΡΟ…» (βίντεο)

Σε μια κίνηση που κανείς δεν περίμενε προέβη ο Κριστιάνο Ρονάλτο και λίγο αργότερα ο Πολ Πογκμπά σε δημοσιογραφική διάσκεψη. Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές μετακίνησαν προϊόντα των χορηγών του Euro. O Κριστιάνο Ρονάλτο μετακίνησε από μπροστά του δύο μπουκάλια γνωστής εταιρείας αναψυκτικού και είχε ως αποτέλεσμα να πέσει η μετοχή της εταιρείας ενώ ο Πολ Πογκμπά μετακίνησε μπουκάλι μπίρας λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Guardian, ο 36χρονος αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας όταν εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου στη Βουδαπέστη, πριν από τη χθεσινή αναμέτρηση της ομάδας του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ουγγαρίας, μόλις κάθισε, πήρε τα δύο μπουκάλια του αναψυκτικού που ήταν μπροστά του και τα έβαλε στην άκρη, ενώ στη συνέχεια έδειξε στους δημοσιογράφους ένα μπουκάλι νερό.

Έπειτα από αυτό η τιμή της μετοχής της εταιρείας των αναψυκτικών έπεσε από τα 56,10 δολάρια στα 55,22 δολάρια και η εμπορική αξία της εταιρείας διαμορφώθηκε από τα 242 στα 238 δισεκατομμύρια δολάρια. Να σημειωθεί ότι η γνωστή εταιρεία είναι ένας από τους επίσημους χορηγούς του Euro, η οποία στην συνέχεια σχολίασε την κίνηση απλά λέγοντας ότι «ο καθένας δικαιούται να έχει προτιμήσεις για το τι πίνει», όπως ότι υπάρχουν «διαφορετικά γούστα και ανάγκες».

Από την πλευρά του, μετά τον Κριστιάνο Ρονάλτο, ο Πολ Πογκμπά, έδειξε την αντίθεσή του στο αλκοόλ λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων και έδιωξε μπουκάλια μπύρας από το πλάνο του σε συνέντευξη Τύπου. Λόγω της θρησκείας του ως μουσουλμάνος μετακίνησε τα μπουκάλια τα οποία βρίσκονταν στο πλάνο, πηγαίνοντας κι εκείνος κόντρα στους χορηγούς.

Hot this week

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ: Έγινε για 3η φορά μαμά – Η δύσκολη γέννα και το πρώτο «θαύμα» στην αγκαλιά της

Μητέρα για τρίτη φορά έγινε η ηθοποιός Χριστιάνα Θεοδώρου,...

ΚΥΨΕΛΗ: Οργή για το κατεψυγμένο βρέφος – Πολίτες ζητούν ακόμη και την επαναφορά της θανατικής ποινής

Οργή και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η...

ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΑΡΓΥΡΟΥ: Πίσω στα παλιά λημέρια μετά από 20 χρόνια – Επιστροφή στο «Φιλελεύθερο» και στο ρεπορτάζ

Είκοσι χρόνια μετά, η Πετρούλα Αργυρού επέστρεψε στα παλιά...

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Παύθηκε ο «υπουργός» Μεταφορών Ερχάν Αρικλί – «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε καμία σκιά στην έρευνα»

Στην απομάκρυνση του «υπουργού Δημοσίων Έργων και Μεταφορών» Ερχάν...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ: Έσβησε στην άσφαλτο ο 76χρονος – Τον παρέσυρε λεωφορείο ενώ προσπαθούσε να μετακινήσει ψυγείο

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων τα...

Topics

ΦΡΕΝΑΡΟΣ: Έσωσαν τις γάτες από τον θάνατο – Τους ζήτησαν να γκρεμίσουν το καταφύγιό τους-(Φώτο)

Έντονη συγκίνηση προκαλεί ανάρτηση που αφορά αποικία γατών στον...

Related Articles

Popular Categories