ΚΡΙΣΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Επιστροφή στα πάτρια εδάφη- Με νέο ρόλο στο ΘΟΚ-(Φώτο)

Η ταλαντούχα Κύπρια ηθοποιός Κρίστη Παπαδόπουλου, που έχει κερδίσει την αγάπη του θεατρικού και τηλεοπτικού κοινού, αποφάσισε να επιστρέψει στη γενέτειρά της.

Έχοντας πλέον παντρευτεί και γίνει μητέρα, η Κρίστη, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα, επιστρέφει στην Κύπρο για να συμμετάσχει σε μια νέα παραγωγή του ΘΟΚ, σε σκηνοθεσία της Αθηνάς Ξενίδου.

Μετά την πανδημία, όταν πολλοί ηθοποιοί στράφηκαν προς την τηλεόραση, η Κρίστη επέλεξε να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο θέατρο. Αναφέρει ότι πλέον ο Αύγουστος είναι ο μήνας που σηματοδοτεί μια νέα φάση στη ζωή της, καθώς έχει σταματήσει τον θηλασμό και αισθάνεται ξανά «ένας πιο κανονικός άνθρωπος, μαμά και επαγγελματίας ηθοποιός».

Η Κρίστη δηλώνει ότι, ενώ αρχικά η τηλεόραση θεωρούνταν υποδεέστερη, η ίδια την υπηρέτησε με περηφάνια, θυμίζοντας τη σπουδαία ευκαιρία που της έδωσαν ο αείμνηστος Γιώργος Χουλιαράς και ο Σπύρος Μιχαλόπουλος στην πρώτη της τηλεοπτική σειρά.

«Σκεφτόμουν ότι μετά τον κορονοϊό όλοι ηθοποιοί κάνουν τηλεόραση και εγώ αποφάσισα να το γυρίσω μόνο στο θέατρο τα τελευταία χρόνια λοιπόν κάνω μόνο θέατρο όταν όλοι από το 2009 όπου τελείωσα την σχολή, θεωρούσαν την τηλεόραση κάτι υποδεέστερο, εγώ έκανα τηλεόραση με τιμή και καμάρι. Βέβαια δεν ξεχνάω ποτέ την τιμή που μου έκανε ο Γιώργος Χουλιαράς ο αγαπημένος αείμνηστος Γιώργος μαζί με τον λατρεμένο Σπύρο Μιχαλόπουλο που είχα την τιμή να συνεργαστώ στην πρώτη μου τηλεοπτική σειρά και τους ευχαριστώ γιατί μου δώσανε την ευκαιρία να αγαπήσω πραγματικά την τηλεόραση».

Τα τελευταία πέντε χρόνια, η Κρίστη Παπαδόπουλου έχει βρει δημιουργική διέξοδο στην Αθήνα στο θέατρο, το οποίο θεωρεί πηγή πραγματικής αγάπης για την τέχνη της. Με αίσθημα χαράς αλλά και αγωνίας, ανακοινώνει την επιστροφή της στην Κύπρο και ανυπομονεί για αυτή τη νέα πρόκληση. Παράλληλα, εκφράζει τον ενθουσιασμό της για το συναρπαστικό διάστημα που πρόκειται να ζήσει πίσω στα πάτρια εδάφη.

Hot this week

ΓΑΖΑ: Λιγότερο φαγητό για 500.000 ανθρώπους – Μεγαλώνει η αγωνία ενόψει χειμώνα

Την ώρα που χιλιάδες οικογένειες στη Γάζα προσπαθούν να...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο – Καπνοί κάλυψαν τον δρόμο κοντά στο Πέρα Χωριό- (Βίντεο)

Επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, 18 Οκτωβρίου,...

ΠΑΡΙΣΙ: Έσπασαν βιτρίνες και έκαναν πλιάτσικο σε γνωστά brands – Σκηνές χάους- (Δείτε βίντεο)

Σκηνές λεηλασίας εκτυλίχθηκαν στους δρόμους του Παρισιού, όταν ομάδες...

ΠΥΛΑ: Επέστρεψε μετά από επτά χρόνια-Χοροί και χαμόγελα στο Φεστιβάλ Ειρήνης- Έγιναν μια παρέα (Φώτο-Βίντεο)

Μετά από επτά χρόνια διακοπής, το Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης...

Topics

ΓΑΖΑ: Λιγότερο φαγητό για 500.000 ανθρώπους – Μεγαλώνει η αγωνία ενόψει χειμώνα

Την ώρα που χιλιάδες οικογένειες στη Γάζα προσπαθούν να...

ΠΑΡΙΣΙ: Έσπασαν βιτρίνες και έκαναν πλιάτσικο σε γνωστά brands – Σκηνές χάους- (Δείτε βίντεο)

Σκηνές λεηλασίας εκτυλίχθηκαν στους δρόμους του Παρισιού, όταν ομάδες...

ΠΑΦΟΣ-ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥΣ: Πυκνή βροχόπτωση και ομίχλη – Προσοχή στους οδηγούς -(Βίντεο)

Πυκνή βροχόπτωση και ομίχλη επικρατούν στον δρόμο Πάφου –...

Related Articles

Popular Categories