Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025
7.7 C
Cyprus

ΚΡΙΣΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: H MAKIΓΙΕΡ ΠΟΥ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΕ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ

- Advertisement -

Απλή και με φυσική ομορφιά εμφανίστηκε η Κρίστη Παπαδόπουλου στο γάμο της, που όπως είναι γνωστό πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, υπό την σκιά των πυρκαγιών. Λόγω της ημέρας που ήταν αποκλειστικά δική της, η μακιγιέρ Ιωάννα Μαρινέλη, της χάρισε ένα φυσικότατο μακιγιάζ.

Η μακιγιέρ η οποία  είναι στο CasadeMikel δημοσίευσε και τις σχετικές φωτογραφίες με την όμορφη ηθοποιό η οποία ομολογουμένως δεν φοβάται να «τσαλακωθεί» καθόλου και να δείξει τόσο απλή και προσιτή είναι. Γι’ αυτό αφέθηκε στα χέρια της έμπειρης μακιγιέρ έχοντας έναν ωραίο αποτέλεσμα ώστε η ημέρα της να γίνει σαφώς καλύτερη αφού ήταν η ημέρα που θα παντρεύονταν τον αγαπημένο της.

Φυσικά, φύλακας-άγγελος η μητέρα της, Έλενα Παπαδόπουλου η οποία έζησε χθες την καλύτερη ημέρα της ζωής της, αφού παντρεύτηκε η αγαπημένη της, κόρη.

Hot this week

ΜΟΔΕΣΤΙΑ: Η μικρή μαχήτρια που συγκίνησε την Κύπρο γιόρτασε τα γενέθλια της

Επτά χρονών έγινε η Μοδέστια, το κορίτσι που με...

ΕΛ.ΑΣ: Σοκ από τους διαλόγους συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία – Καμπανάκι κινδύνου και για την Κύπρο

Σοκ προκαλούν οι διάλογοι της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε...

14ΧΡΟΝΗ: Εντοπίστηκε μετά από 10 ημέρες η έφηβη που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της

Η 14χρονη, που είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο από...

Topics

ΣAΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΓΚ ΑμεΑ: Σε δοκιμαστική περίοδο η υπάλληλος – Δεν απολύθηκε λόγω της παρατήρησης

Σάλος προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από καταγγελίες...

Related Articles

Popular Categories