ΚΟΚΟΣ: EΦΥΓΕ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ

Ο διάσημος Πελεκάνος, Κόκος που κοσμούσε το λιμανάκι της Πάφου με τις βόλτες του προσφέροντας την χαρά σε μικρούς και μεγάλους έφυγε από βαθιά γηρατειά.

Σύμφωνα, με ρεπορτάζ του PafosNet ο κάτοχος και ιδιοκτήτης του εστιατορίου που φέρει και το όνομά του, Pelican Restaurant, Άντρος Παπίρης, ο Κόκος βρισκόταν, λόγω του κορονοϊου απομονωμένος στις ειδικές εγκαταστάσεις που έγιναν για την άνετη διαβίωση του, στην κατοικία του ιδιοκτήτη του.  «Έχοντας φθάσει το ανώτατο προσδόκιμο ζωής του είδους, τα 25 και πλέον χρόνια, ο Κόκος έφυγε πλήρης ημερών και έχοντας το τελευταίο διάστημα αρχίσει να εκδηλώνει έντονα τις συνέπειες του γήρατος. Όμως από ότι ανέφερε στο PafosNet, o κύριος Άντρος Παπίρης το λιμανάκι της Κάτω Πάφου δεν θα παραμείνει πάντως χωρίς «σταρ» με τον θάνατο του Κόκου. Τα τελευταία λίγα χρόνια ο κ. Παπίρης φρόντισε, αντιλαμβανόμενος ότι πλησιάζει το πλήρωμα του χρόνου για τον φημισμένο ένοικο του εστιατορίου Pelican, να φέρει ένα δεύτερο πελεκάνο τον οποίο εκπαίδευσε στα βήματα του προκατόχου του.

Το γραφικό λιμανάκι, όμως δεν θα μείνει έτσι γιατί όπως ανέφερε ο Άντρος Παπίρης, ο συνεχιστής της παράδοσης δεκαετιών στο γραφικό λιμανάκι, από τα τέλη της εβδομάδας αυτής, θα αναπληρώσει το κενό του Κόκου και να συνεχίσει να αποτελεί τον κράχτη για τις χιλιάδες των Κυπρίων και ξένων επισκεπτών του λιμανιού, όταν επανέλθει η ομαλότητα.

Πηγή: PAFOSNET

Hot this week

ΓΑΖΑ: Λιγότερο φαγητό για 500.000 ανθρώπους – Μεγαλώνει η αγωνία ενόψει χειμώνα

Την ώρα που χιλιάδες οικογένειες στη Γάζα προσπαθούν να...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο – Καπνοί κάλυψαν τον δρόμο κοντά στο Πέρα Χωριό- (Βίντεο)

Επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, 18 Οκτωβρίου,...

ΠΑΡΙΣΙ: Έσπασαν βιτρίνες και έκαναν πλιάτσικο σε γνωστά brands – Σκηνές χάους- (Δείτε βίντεο)

Σκηνές λεηλασίας εκτυλίχθηκαν στους δρόμους του Παρισιού, όταν ομάδες...

ΠΥΛΑ: Επέστρεψε μετά από επτά χρόνια-Χοροί και χαμόγελα στο Φεστιβάλ Ειρήνης- Έγιναν μια παρέα (Φώτο-Βίντεο)

Μετά από επτά χρόνια διακοπής, το Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης...

Topics

ΓΑΖΑ: Λιγότερο φαγητό για 500.000 ανθρώπους – Μεγαλώνει η αγωνία ενόψει χειμώνα

Την ώρα που χιλιάδες οικογένειες στη Γάζα προσπαθούν να...

ΠΑΡΙΣΙ: Έσπασαν βιτρίνες και έκαναν πλιάτσικο σε γνωστά brands – Σκηνές χάους- (Δείτε βίντεο)

Σκηνές λεηλασίας εκτυλίχθηκαν στους δρόμους του Παρισιού, όταν ομάδες...

ΠΑΦΟΣ-ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥΣ: Πυκνή βροχόπτωση και ομίχλη – Προσοχή στους οδηγούς -(Βίντεο)

Πυκνή βροχόπτωση και ομίχλη επικρατούν στον δρόμο Πάφου –...

Related Articles

Popular Categories