ΚΛΕΛΙΑ ΓΙΑΣΕΜΙΔΟΥ-ΠΕΤΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Γεννητούρια στο συγκρότημα ΔΙΑΣ-Τρισευτυχισμένοι για πρώτη φορά γονείς

Για πρώτη φορά έγιναν γονείς η Κλέλια Γιασεμίδου και ο σύζυγός της, Πέτρος Αθανασίου και η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την σελίδα του συγκροτήματος ΔΙΑΣ.

«…Ο ερχομός σου είναι σαν να ανθίζει το πιο ξεχωριστό λουλούδι στον κήπο μας. Ο ερχομός σου είναι σαν τον ποταμό των ονείρων που ρέει προς την καρδιά. Ο ερχομός σου είναι η χαρά της άνοιξης που αγαλλιάζει την καρδιά. Ο ερχομός σου είναι η προσγείωση της αθωότητας στον Κόσμο.
Πόσο καλό είναι που ήρθες μωρό!…

Καλωσορίζουμε στον κόσμο και στην οικογένεια της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ τον ερχομό της κόρης της @klelia_yiasemidou και του @petros_athanasioυ. Nα μας ζήσει, να το χαιρόμαστε! »

Hot this week

Topics

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο κοντά στα Φώτα Γαβριηλίδη – Έσπευσαν Αστυνομία και ασθενοφόρο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαΐου...

ΣΚΟΝΗ: Μας «τσάκισε» η αποπνικτική ατμόσφαιρα – Πότε έρχονται βροχές και καταιγίδες

Αποπνικτική παραμένει η ατμόσφαιρα στην Κύπρο, με τη σκόνη...

Related Articles

Popular Categories