ΚΙΝΑ: Τρομακτικό βίντεο από διάσωση παιδιού που κρέμεται από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας- (Βίντεο)

Στιγμές που κόβουν την ανάσα εκτυλίχθηκαν στη νοτιοκεντρική Κίνα όταν ένα κοριτσάκι κρεμόταν στον αέρα σε ύψος 21 μέτρων από το παράθυρο ενός διαμερίσματος στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας.

Το κοριτσάκι έμεινε αβοήθητο να κρέμεται από το λαιμό από τα κάγκελα ασφαλείας μιας πολυκατοικίας στο Chongqing. Το παιδί σώθηκε χάρη σε έναν τολμηρό γείτονα ο οποίος αναρριχήθηκε μέχρι τον πέμπτο όροφο και απεγκλώβισε το παιδί. Όπως φαίνεται στο βίντεο ο γενναίος γείτονας σκαρφαλώνει στην πρόσοψη του κτιρίου για να προσεγγίσει το κοριτσάκι ηλικίας 4-5 ετών.

Καθώς πλησιάζει, προς το παιδί πολίτες έχουν στήσει ένα αυτοσχέδιο δίχτυ ασφαλείας σε περίπτωση που ο άνδρας δεν καταφέρει να πιάσει το κοριτσάκι. Ευτυχώς, παρά τη βροχή, κατάφεραν να την απελευθερώσουν και να την οδηγήσουν προσεκτικά πίσω από το παράθυρο με ασφάλεια, χωρίς το παιδί να υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο ιδιοκτήτης του διπλανού καταστήματος, ήταν ένας από τους άνδρες που βοήθησαν. Ο ίδιος δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η επιχείρηση διάσωσης διήρκεσε περίπου δέκα λεπτά. Οι γονείς φέρονται να είχαν βγει για ψώνια, αφήνοντας το παιδί μόνο του στο σπίτι.

«Δεν ανησυχούσα για τον εαυτό μου. Εκείνη τη στιγμή, το παιδί κρεμόταν εντελώς έξω από το παράθυρο και ήθελα απλώς να το σώσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν σκέφτηκα πάρα πολύ. Οι άνθρωποι από κάτω βρήκαν μια σκάλα, οπότε ανέβηκα επάνω. Εκείνη την ώρα, το παιδί ήταν πολύ ταραγμένο, έκλαιγε και φώναζε για τη μητέρα του. Την παρηγορήσαμε και μόλις ηρέμησε, σκαρφάλωσα ξανά στο γειτονικό παράθυρο και την κατέβασα με ασφάλεια».

Πηγή: e-radio

Hot this week

ΑΛΕΞΙΑ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ: Συγκίνηση στην πρώτη βραδιά θεατρικών αναγνώσεων στη μνήμη της

Τρία νέα θεατρικά έργα, έξι ηθοποιοί και ένα κοινό...

ΡΑΦΑΕΛΑ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ: Στην κατηγορία Open του διεθνούς τένις με τροχοκάθισμα-Εκπροσωπεί την Κύπρο

Σημαντικό βήμα στην αγωνιστική της πορεία έκανε η Ραφαέλα...

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Μητέρα έτρεξε γυμνόστηθη μετά τη μαστεκτομή – «Οι ουλές μου είναι η απόδειξη ότι έζησα»-

Την πρώτη φορά που άλλαξε ρούχα σε αποδυτήρια μετά...

ΗΠΑ: Οι κάλπες έγραψαν ιστορία – Οι ελληνικές έδρες και τα πρόσωπα που έσπασαν φραγμούς-(Βίντεο)

Η πρώτη μαύρη γυναίκα κυβερνήτης, δύο ιστορικές νίκες για...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύγκρουση στα φώτα τροχαίας – Τραυματίστηκε ηλικιωμένος οδηγός-(Βίντεο)

Με τον τραυματισμό ηλικιωμένου οδηγού κατέληξε σύγκρουση δύο αυτοκινήτων...

Topics

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύγκρουση στα φώτα τροχαίας – Τραυματίστηκε ηλικιωμένος οδηγός-(Βίντεο)

Με τον τραυματισμό ηλικιωμένου οδηγού κατέληξε σύγκρουση δύο αυτοκινήτων...

ΠΕΤΡΟΣ ΡΟΥΣΟΣ: Έφυγε ο λινοτυπίστας που έζησε τα ωραία χρόνια των ΜΜΕ – Το τελευταίο αντίο

Στις αίθουσες των εφημερίδων υπάρχουν άνθρωποι που το όνομά...

Related Articles

Popular Categories