ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΟΥ: OΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΟΘΟΝΗ

Όσα χρόνια κι’ εάν περάσουν και όταν πια αποσυρθούν από το χώρο της δημοσιογραφίας, οι στιγμές που έζησαν μπροστά από την τηλεοπτική οθόνη αλλά και πίσω από τις κάμερες δεν ξεχνιούνται ποτέ. Μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες που άφησε το δικό της στίγμα στην κυπριακή τηλεόραση ήταν και η Κατερίνα Χριστοφίδου.

Πριν από λίγη ώρα η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια αναπόλησε τις στιγμές της τηλεοπτικής της παρουσίας στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ. Όλες, εκείνες τις στιγμές που έζησε που κάποτε ήταν θλιβερές, αλλά και συγκλονιστικές. Αυτό όμως που κράτησε ήταν οι άνθρωποι που γνώρισε και συνδέθηκε μαζί τους.

Στην ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ, η Κατερίνα Χριστοφίδου περιγράφει όλες αυτές τις μοναδικές στιγμές. Σήμερα, η ίδια Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου του Δημοκρατικού Κόμματος αλλά και υποψήφια βουλευτής Λευκωσίας με το Δημοκρατικό κόμμα.

«26 χρόνια τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ.. Χρόνια γεμάτα αληθινές στιγμές για όλες και όλους εμάς, που είχαμε το Σίγμα επί σειρά πολλών ετών σαν το δεύτερο μας σπίτι, τη δεύτερη μας οικογένεια. Ακόμη και εάν κάποιοι από εμάς έχουμε φύγει, οι αναμνήσεις είναι τόσο έντονες που δεν ξεθωριάσουν όσα χρόνια και αν περάσουν. Τόσα πολλά χρόνια γεμάτα όμορφους ανθρώπους και έντονες στιγμές. Κάποτε όμορφες, κάποτε θλιβερές, κάποτε συγκλονιστικές. Αλλά πάντα αληθινές. Το Σίγμα του Άντη μας που τόσο πρόωρα και άδικα του έκοψαν το νήμα της ζωής…..To Σίγμα είναι οι άνθρωποι του! Τα λόγια είναι φτωχά και οι φωτογραφίες πολύ λίγες για να χωρέσουν τόσα πολλά χρόνια χρόνια αναμνήσεων».

Αυτό που θα μείνει είναι το ΣΙΓΜΑ του Άντη μας…

Hot this week

«ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ»: Έως €32.000 σε ιδιοκτήτες κατοικιών – Ποιοι μπορούν να πάρουν τη χορηγία

Μια σημαντική ευκαιρία για ιδιοκτήτες κατοικιών που θέλουν να...

ΚΑΥΣΙΜΑ: Νέα «φωτιά» στην αντλία – Τι θα γίνει με τον μειωμένο φόρο μετά τις 17 Σεπτεμβρίου

Νέα πίεση στις τιμές των καυσίμων προκαλεί η αναζωπύρωση...

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Αναζητούν την κόρη ζευγαριού που φέρεται να νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο – Άφαντοι οι γονείς

Ώρες αγωνίας περνούν οι συγγενείς μιας οικογένειας που επέβαινε...

ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ: Εννέα ύποπτοι υπό κράτηση για τρεις ημέρες – Τι αποφάσισε το λεγόμενο δικαστήριο

Εννέα από τα πρόσωπα που οδηγήθηκαν ενώπιον του λεγόμενου...

Topics

ΚΑΪΜΑΚΛΙ: Συνεχείς πτήσεις επιβατικών αεροσκαφών από την Τύμβου – Η απάντηση της Πολιτικής Αεροπορίας

Αναστάτωση και αρκετά ερωτήματα προκάλεσαν σήμερα σε κατοίκους του...

Related Articles

Popular Categories