ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ: Χειρουργήθηκε η γυναίκα-αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της

Στο χειρουργικό βρέθηκε η γυναίκα η οποία είναι αστυνομικός που χτυπήθηκε βάναυσα από τον σύζυγό της, επιχειρηματία. Το περιστατικό επαναφέρει δραματικά το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας ενώ να σημειωθεί ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο σύζυγος της, την έδειρε.

Η 43χρονη αστυνομικός από τη Λάρισα υποβλήθηκε σε χειρουργείο μετά την άγρια κακοποίηση που υπέστη από τον σύζυγό της, 53χρονο επιχειρηματία εστίασης, και νοσηλεύεται από την Πέμπτη στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης. Η ίδια υπέστη ρήξη νεφρού από τα βαριά χτυπήματα σε όλο της το σώμα και χρειάστηκε το χειρουργείο για να της τοποθετηθεί ειδικό σωληνάκι. Η κατάστασή της ήταν σοβαρή με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα. Ακόμα ο φερόμενος ως δράστης της είχε σπάσει τα δόντια.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr εκτός της νοσηλείας της λόγω των χτυπημάτων που υπέστη, ήδη δέχεται βοήθεια από ψυχολόγο, τόσο η ίδια όσο και τα ανήλικα παιδιά του ζευγαριού. Υπενθυμίζουμε ότι το συμβάν έλαβε χώρα περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο σπίτι του ζευγαριού, όταν ο άνδρας επιχειρηματίας άρχισε να χτυπά με μανία τη σύζυγό του.

Ο λόγος κατά πηγές του onlarissa.gr, είναι επειδή η τελευταία του είχε ζητήσει να τερματίσουν τον γάμο τους, κατά τον οποίο είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά. Γείτονες που άκουσαν την ταραχή ειδοποίησαν τις αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Όσο για τον 53χρονο επιχειρηματία ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης, οι εισαγγελικές αρχές τον παρέπεμψαν για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας. Η κράτησή του συνεχίζεται, ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την ερχόμενη Δευτέρα ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

Βάσει αναφορών από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο επιχειρηματίας είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην σύζυγό του, καθώς είχαν σημειωθεί και άλλα παρόμοια περιστατικά.

«Η κοπέλα είναι σε άθλια κατάσταση. Τη χτυπούσε με μανία με τα χέρια, στο πρόσωπο. Της έχει σπάσει τα δόντια, το σαγόνι, ενώ φέρει και εσωτερικά τραύματα στα όργανα της. Έχει παραμορφωθεί από το ξύλο. Δεν αναγνωρίζεται. Είναι απορίας άξιον πως ζει….» περιγράφουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. Τα δυο ανήλικα παιδιά του ζευγαριού, οδηγήθηκαν στη μητέρα της αστυνομικού, όπου ειδικοί ψυχολόγοι της αστυνομίας τους παρέχουν στήριξη.

Πηγή: in.gr

Hot this week

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ: «Στο Κίνι γεννήθηκε ένας έρωτας για μένα» – Ο κουμπάρος της Αντιγόνης Τασούρη μιλά για τη Σύρο

Ο γνωστός Κύπριος ηθοποιός Χρήστος Γρηγοριάδης επισκέφθηκε πρόσφατα τη...

ΚΥΠΡΟΣ: Ένα μεγάλο εργοτάξιο μέχρι το τέλος Ιουνίου – Ποιους δρόμους να αποφύγετε

Η Κύπρος μπαίνει στον Ιούνιο με δεκάδες οδικά έργα...

ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗΣ: Υποψίες για εμπρησμό σε μίνι μάρκετ – Τεκμήρια εξετάζει η Αστυνομία

Σε εμπρησμό αποδίδεται, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ευρήματα,...

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Η νέα γυναιοκτονία συγκλονίζει-39χρονη νεκρή μέσα στο σπίτι, τα δύο ανήλικα παιδιά στο διπλανό δωμάτιο

Μια νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας συγκλονίζει την Καλαμάτα, μετά...

Topics

ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗΣ: Υποψίες για εμπρησμό σε μίνι μάρκετ – Τεκμήρια εξετάζει η Αστυνομία

Σε εμπρησμό αποδίδεται, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ευρήματα,...

Related Articles

Popular Categories