ΚΑΙΡΟΣ: Υψηλή θερμοκρασία αλλά με σκόνη στην ατμόσφαιρα

Ασθενής ψηλή πίεση και σχετικά θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη.

Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία την Παρασκευή δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ το Σαββατοκύριακο θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

Το City of Dreams Mediterranean στο πλευρό των παιδιών για τη νέα σχολική χρονιά

Στο πλευρό παιδιών και οικογενειών που έχουν ανάγκη βρίσκεται...

Παρουσίαση έκδοσης Κύπρος Νήσος – Ιστορία, Μνήμη, Πραγματικότητα στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2026, στις 19:00 Ο πολυσυλλεκτικός τόμος Κύπρος...

Topics

Το City of Dreams Mediterranean στο πλευρό των παιδιών για τη νέα σχολική χρονιά

Στο πλευρό παιδιών και οικογενειών που έχουν ανάγκη βρίσκεται...

Related Articles

Popular Categories