ΚΑΙΡΟΣ: Συννεφιά, χιόνια, βροχές και αραιή σκόνη θα επικρατεί τις επόμενες ημέρες

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή μέχρι και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή, χαμηλή πίεση με κέντρο μεταξύ Κρήτης και Κύπρου, θα επηρεάσει πρόσκαιρα την περιοχή. Από αργά το Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα, στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με το ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές και παροδική ελαφρά χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, και αργότερα τοπικά, μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος ενώ προοδευτικά μέχρι τις αυγινές ώρες, θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με πιθανότητα μεμονωμένης ελαφράς βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Αργότερα, στα προσήνεμα παράλια, θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί μέτριοι, 4 μποφόρ, και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη ενώ σταδιακά θα καταστεί λίγο ταραγμένη και τοπικά στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος ενώ από το μεσημέρι και μετά θα καταστεί κατά διαστήματα συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Την Τρίτη ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος και από αργά το απόγευμα και μετά αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή για να κυμανθεί γύρω ή λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 31 εκατοστά.

Hot this week

ΓΑΖΑ: Λιγότερο φαγητό για 500.000 ανθρώπους – Μεγαλώνει η αγωνία ενόψει χειμώνα

Την ώρα που χιλιάδες οικογένειες στη Γάζα προσπαθούν να...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο – Καπνοί κάλυψαν τον δρόμο κοντά στο Πέρα Χωριό- (Βίντεο)

Επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, 18 Οκτωβρίου,...

ΠΑΡΙΣΙ: Έσπασαν βιτρίνες και έκαναν πλιάτσικο σε γνωστά brands – Σκηνές χάους- (Δείτε βίντεο)

Σκηνές λεηλασίας εκτυλίχθηκαν στους δρόμους του Παρισιού, όταν ομάδες...

ΠΥΛΑ: Επέστρεψε μετά από επτά χρόνια-Χοροί και χαμόγελα στο Φεστιβάλ Ειρήνης- Έγιναν μια παρέα (Φώτο-Βίντεο)

Μετά από επτά χρόνια διακοπής, το Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης...

Topics

ΓΑΖΑ: Λιγότερο φαγητό για 500.000 ανθρώπους – Μεγαλώνει η αγωνία ενόψει χειμώνα

Την ώρα που χιλιάδες οικογένειες στη Γάζα προσπαθούν να...

ΠΑΡΙΣΙ: Έσπασαν βιτρίνες και έκαναν πλιάτσικο σε γνωστά brands – Σκηνές χάους- (Δείτε βίντεο)

Σκηνές λεηλασίας εκτυλίχθηκαν στους δρόμους του Παρισιού, όταν ομάδες...

ΠΑΦΟΣ-ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥΣ: Πυκνή βροχόπτωση και ομίχλη – Προσοχή στους οδηγούς -(Βίντεο)

Πυκνή βροχόπτωση και ομίχλη επικρατούν στον δρόμο Πάφου –...

Related Articles

Popular Categories