ΚΑΙΡΟΣ: Καλοκαιρινή θερμοκρασία στις φθινοπωρινές ημέρες

Υψηλή θερμοκρασία θα επικρατεί σήμερα στο νησί μας με το υδράργυρο να ανέβει σε ψηλά επίπεδα θυμίζοντας καλοκαιρινές ημέρες, ενώ στις επόμενες ημέρες θα παρατηρηθούν αυξημένες νεφώσεις αλλά χωρίς να σημειώνεται αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν, αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και νωρίς το απόγευμα τοπικά στα νοτιοδυτικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν, αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό στα βόρεια και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργά το απόγευμα και τη νύχτα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, στα δυτικά και στα βόρεια. Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Την Τρίτη, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναμένεται, το μεσημέρι και το απόγευμα, να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως σε ανατολικές περιοχές του εσωτερικού ή και στα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή παραμένοντας πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ μέχρι την Τρίτη αναμένεται σταδιακή πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΘΟΚ: «Ίων» του Ευριπίδη – Το αίνιγμα της ταυτότητας σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου (ΘΟΚ) επιστρέφει δυναμικά το καλοκαίρι...

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΙΖΩΝΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ: Οι μικροί μαχητές που γύρισαν στη ζωή

Υπάρχουν αγώνες που δεν φαίνονται στα γήπεδα, αλλά στα...

«ROCKING AUTISM»: Στη Λευκωσία με ζωντανή μουσική από αγαπημένα συγκροτήματα

Κλασικές επιτυχίες Rock 'n' Roll των δεκαετιών του ’50...

ΠΑΦΟΣ: Άγνωστο φυσικό σημείο για πικνίκ με θέα στη θάλασσα -(Βίντεο)

Όταν σκεφτόμαστε την Πάφο, συνήθως μας έρχονται στο μυαλό...

Topics

ΘΟΚ: «Ίων» του Ευριπίδη – Το αίνιγμα της ταυτότητας σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου (ΘΟΚ) επιστρέφει δυναμικά το καλοκαίρι...

«ROCKING AUTISM»: Στη Λευκωσία με ζωντανή μουσική από αγαπημένα συγκροτήματα

Κλασικές επιτυχίες Rock 'n' Roll των δεκαετιών του ’50...

ΠΑΦΟΣ: Άγνωστο φυσικό σημείο για πικνίκ με θέα στη θάλασσα -(Βίντεο)

Όταν σκεφτόμαστε την Πάφο, συνήθως μας έρχονται στο μυαλό...

Related Articles

Popular Categories