ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος με θερμή θερμοκρασία

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 13 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Tην Τρίτη θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που αργότερα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Την Τετάρτη αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία την Δευτέρα δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να σημειώσει πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Συγκρούσεις έξω από τη «βουλή»-(Φώτο)

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης πανεργατικής απεργίας στα κατεχόμενα,...

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ: Ορατοί και ισότιμοι στην κοινωνία

Ομόφωνα ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής η νέα...

ΛΗΔΡΑΣ-ΟΝΑΣΑΓΟΡΟΥ: Νέα εποχή για το ιστορικό κέντρο της Λευκωσίας-Ξεκινούν μετά το Πάσχα τα έργα

Μέσα στον Απρίλιο ξεκινά η νέα αναπτυξιακή πορεία για...

Topics

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Συγκρούσεις έξω από τη «βουλή»-(Φώτο)

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης πανεργατικής απεργίας στα κατεχόμενα,...

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ: Ορατοί και ισότιμοι στην κοινωνία

Ομόφωνα ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής η νέα...

Related Articles

Popular Categories