ΙΔΡΥΜΑ ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ: Για τρίτη χρονιά καμία παιδική ψυχή χωρίς ζεστασιά -«Κανένα παιδάκι χωρίς σακάκι»

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου σε συνεργασία με το Δήμο Αγλαντζιάς επιστρέφει για να δώσει ζεστασιά σε ένα παιδάκι καλώντας το κοινό να συμμετάσχει στην δράση δωρίζοντας ένα σακάκι.

Η πρωτοβουλία «Κανένα παιδάκι χωρίς σακάκι» ξεκίνησε από τον Δήμο Αγλαντζιάς και τώρα γίνεται σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Αγλαντζιάς, Ανδρέα Κωνσταντίνου και το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου, με στόχο να προσφέρει ζεστασιά σε κάθε παιδί αυτόν τον χειμώνα. Ένα σακάκι που δεν ταιριάζει πια σε κάποιο παιδί μπορεί να κάνει τη διαφορά για ένα άλλο, υπενθυμίζοντάς μας τη δύναμη της αλληλεγγύης.

Η συλλογή σακακιών θα πραγματοποιείται καθημερινά από τις 14 έως τις 24 Νοεμβρίου, από τις 09:00 έως τις 18:00, στον εξωτερικό χώρο του Vienna, επί της λεωφόρου Κυρηνείας. Αξιοσημείωτη ήταν και η απήχηση που είχε η πρωτοβουλία «Κανένα παιδάκι χωρίς σακάκι» από την πρώτη κιόλας χρονιά, όταν ανακοινώθηκε με τη συνεργασία του Δήμου Αγλαντζιάς.

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 09:17 πραγματοποιήθηκε η πρώτη παράδοση σακακιών. Μια κυρία προσέφερε σακάκια που δεν χρησιμοποιεί, παραδίδοντάς τα στις εθελόντριες του Συνδέσμου Γονέων του Ά Δημοτικού Αγλαντζιάς που στελεχώνουν το περίπτερό.

Η συλλογή σακακιών θα πραγματοποιείται καθημερινά από τις 14 έως τις 24 Νοεμβρίου, από τις 09:00 έως τις 18:00, στον εξωτερικό χώρο του Vienna, επί της λεωφόρου Κυρηνείας.

Η ανταπόκριση του κοινού υπήρξε συγκινητική, καθώς μέσα σε μόλις 24 ώρες είχαν συγκεντρώθηκαν 90 σακάκια. Η επιτυχία και η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη, που η δράση παρατάθηκε, επιτρέποντας σε ακόμα περισσότερους να συμμετάσχουν.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία συνεχίζει να σημειώνει αξιοσημείωτη επιτυχία κάθε χρόνο, αποδεικνύοντας τη δύναμη της αλληλεγγύης στην κάλυψη βασικών αναγκών των παιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Καμπανάκι» για τη στελέχωση-Ενίσχυση εδώ και τώρα για να καλυφθούν τα κενά

Την ανάγκη να ενισχυθεί περαιτέρω η Πολιτική Άμυνα, ώστε...

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία με 4χρονο παιδί – Έπεσε στην πισίνα και έχασε τη ζωή του, η 45χρονη μητέρα καθάριζε το σπίτι

Τραγωδία σημειώθηκε στο Καζάφανι στην περιοχή της Κερύνειας, όταν...

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ: Από την Αστυνομία για κοινή οχληρία και διασάλευση της ειρήνης-(Φώτο)

Η Αστυνομία αναζητεί το εικονιζόμενο πρόσωπο, στο πλαίσιο διερεύνησης...

Η ΕΚΟ στο πλευρό των εθελοντών του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών, η ΕΚΟ...

Topics

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ: Από την Αστυνομία για κοινή οχληρία και διασάλευση της ειρήνης-(Φώτο)

Η Αστυνομία αναζητεί το εικονιζόμενο πρόσωπο, στο πλαίσιο διερεύνησης...

Η ΕΚΟ στο πλευρό των εθελοντών του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών, η ΕΚΟ...

ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑΣ: «Θέλουμε να προχωρήσει και ο δεύτερος πυλώνας» – Πότε αρχίζει η συζήτηση

Ο δεύτερος πυλώνας της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης βρέθηκε στο επίκεντρο...

Related Articles

Popular Categories