+ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Εκδήλωση προς τιμή του αδικοχαμένου νέου- «Τρέχω, περπατώ, συμμετέχω»

Η εκδήλωση με τον τίτλο «Τρέχω, περπατώ, συμμετέχω» δεν τιμά μόνο τη μνήμη του Θανάση, αλλά και ενισχύει το αίτημα για πλήρη δικαιοσύνη.

Η εκδήλωση «Τρέχω, περπατώ, συμμετέχω» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2025, στις 10:30 π.μ., στο Γραμμικό Πάρκο Στροβόλου, προς τιμήν του αδικοχαμένου Θανάση.

Μετά από 19 χρόνια αγώνα, η οικογένεια του Θανάση πέτυχε σημαντική πρόοδο στην αναζήτηση της δικαιοσύνης. Τον Μάιο του 2024, η θανατική ανακρίτρια Ντόρια Βαρωσιώτου ανέτρεψε προηγούμενες εκδοχές, αποδεχόμενη την επιστημονική άποψη της παθολογοανατόμου Δήμητρας Καραγιάννη, που υποστήριξε ότι ο θάνατος του Θανάση οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Η μητέρα του Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου, δήλωσε τότε: «Δεν είναι δικαίωση, είναι απλά μια ηθική ικανοποίηση. Δικαίωση είναι να τιμωρηθούν αυτοί που σκότωσαν το παιδί μου και αυτοί που το συγκάλυπταν τόσα χρόνια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΗΣ: – Σύνταξη ενός σεντ για τον πρώην εργαζόμενο- «Και δεν ντρέπονταν και κατέθεταν στο λογαριασμό μου στην Τράπεζα ένα σεντ»

Hot this week

ΑΛΕΞΙΑ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ: Η συγκλονιστική ανάρτηση του συντρόφου της – «Πάλευε με 7 καρκίνους και δεν τιμήθηκε ποτέ»

Ο σύντροφος της αείμνηστης ηθοποιού και σκηνοθέτριας Αλεξίας Παπαλαζάρου,...

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2026: Ρευστό πολιτικό σκηνικό και μάχη για την είσοδο έως 9 κομμάτων στη νέα Βουλή

Σε ιδιαίτερα ρευστό περιβάλλον εισέρχεται η τελική ευθεία προς...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Το παιδί με σύνδρομο Down που συγκίνησε με το ζεϊμπέκικό του – «Μάγκας» στη ζωή και στον χορό

Υπάρχουν στιγμές που δεν χρειάζονται φίλτρα, σκηνοθεσία ή μεγάλα...

Topics

ΑΛΕΞΙΑ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ: Η συγκλονιστική ανάρτηση του συντρόφου της – «Πάλευε με 7 καρκίνους και δεν τιμήθηκε ποτέ»

Ο σύντροφος της αείμνηστης ηθοποιού και σκηνοθέτριας Αλεξίας Παπαλαζάρου,...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητούνται τέσσερα πρόσωπα για τα σοβαρά επεισόδια στο ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ-(Φώτο)

Σε αναζήτηση τεσσάρων προσώπων βρίσκεται η Αστυνομία, στο πλαίσιο...

ΦΙΕΣΤΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Marseaux και Evangelia ανεβάζουν τη θερμοκρασία στο ΓΣΠ

Σε ρυθμούς φιέστας κινείται η Πρωταθλήτρια Ομόνοια, η οποία...

Related Articles

Popular Categories