ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ: Αναμνήσεις από το Πέλλα-Παϊς και τα 52 χρόνια κοινής ζωής με την σύζυγό του-Η συγκινητική ανάρτησή -(Φώτο)

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προέβη ο Κύπριος ηθοποιός, Ηρακλής Γιωργαλλής με αφορμή τα 52 χρόνια κοινής ζωής με την σύζυγό του, την οποία γνώρισε στο Πέλλα Παϊς όταν εκείνος ήταν μόλις δεκαεννιά χρόνια και εκείνη δεκαπέντε.

Γνωστός για τα ποιήματα του είναι πλέον ο Ηρακλής Γιωργαλλής, ο οποίος συχνά -πυκνά εκφράζεται με αυτό τον τρόπο συγκινώντας τους θαυμαστές του.

«Πέρασαν κιόλας 52 χρόνια κοινής ζωής !

Ήταν 1η Ιανουαρίου του 1971 εσύ στα 15 και εγώ στα 19 όταν οι γονείς μας θέλησαν να μας ενώσουν. θυμάμαι εκείνη τη μέρα τα είπαμε, δώσαμε το πρώτο μας φιλί και μετά έπρεπε να επιστρέψω με το λεωφορείο στο στρατόπεδο του Πέλλα-Πα’ι’ς στην 33ΜΚ όπου υπηρετούσα. Περάσαμε πολλά και καλά και δυσάρεστα, όμορφα και άσχημα, κάναμε τρία παιδιά τα μεγαλώσαμε, τα μορφώσαμε έγινα καλοί και χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία, τα παντρέψαμε, και μας έκανα έξη υπέροχα εγγόνια, που και αυτοί με τη σειρά τους προσπαθούν να τους δώσουν όλα τα εχέγγυα για να γίνουν και αυτά, καλοί και χρήσιμοι πολίτες και ότι περικλείει η λέξη χρήσιμος.

Ελπίζουμε με υγεία και με τη δύναμη του Θεού, να αξιωθούμε να τα δούμε και αυτά όπως είδαμε και τα παιδιά μας.Σου οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ, που με άντεξες και με αντέχεις τόσα χρόνια. Είσαι σπουδαία μάνα, γιαγιά και σύζυγος. Και σου αφιερώνω τούς πιο κάτω στίχους.

ΓΙΑ ΣΕΝΑ !

Για σένα που είσαι δίπλα μού

Πενήντα χρόνια, μια ζωή

θέλω να γράψω κάτι.

Οι λέξεις εν μου έρκουντε

Ο νους μου εσταμάτησεν

Τζιαι θέλω να γράψω τόσα.

– Ελα καρκιά μου μιλά !

Τζιαι η Καρκιά εμίλησε.

– Να μεν (ι)γράψεις τίποτε.

Πήαιννε κάτσε δίπλα της,

Αγκάλιαστειν τζιαι φίλα την

Τζιαι πε της, ΑΓΑΠΩ ΣΕ !

Ηρακλής Γιωργαλλής»

Hot this week

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ: Γνώριζε για την απόπειρα, αλλά δεν τη διερεύνησε – Στις 30 Νοεμβρίου η ποινή στον λοχία

Την ποινή του αναμένει ο 58χρονος λοχίας που παραδέχθηκε...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ: Ο ερμηνευτής με τις διεθνείς διακρίσεις – «Ξεχωριστή η αναγνώριση από το Υφυπουργείο Πολιτισμού»

Κάποια στιγμή, οι διακρίσεις των Κυπρίων καλλιτεχνών στο εξωτερικό...

Εστιατόρια ΑΚΑΚΙΚΟ Κύπρου: Τώρα ακόμη πιο κοντά σου!

Το Akakiko εγκαινιάζει τη νέα του ιστοσελίδα, www.akakiko.com.cy, προσκαλώντας...

EUROVISION: Με τον Ελληνογάλλο Γιώργο Περρή η Κύπρος– Το ενδιαφέρον στρέφεται στο τραγούδι-(Βίντεο)

Ο Γιώργος Περρής είναι η επιλογή για την εκπροσώπηση...

CAPSBOLD: Μεγάλη πρόκληση μάρκετινγκ στην πράξη για φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Η εταιρεία μάρκετινγκ CAPSBOLD, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο...

Topics

Εστιατόρια ΑΚΑΚΙΚΟ Κύπρου: Τώρα ακόμη πιο κοντά σου!

Το Akakiko εγκαινιάζει τη νέα του ιστοσελίδα, www.akakiko.com.cy, προσκαλώντας...

CAPSBOLD: Μεγάλη πρόκληση μάρκετινγκ στην πράξη για φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Η εταιρεία μάρκετινγκ CAPSBOLD, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο...

ΠΑΦΟΣ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Έντονη βροχή στον αυτοκινητόδρομο – Προσοχή στους οδηγούς

Έντονες βροχοπτώσεις επηρεάζουν τον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, στο...

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σημαντική διάκριση στον Δρ Πέτρο Κωνσταντινίδη στα Cyprus Review Annual Book Awards 2026

Μια σημαντική ακαδημαϊκή διάκριση απέσπασε ο Δρ. Πέτρος Κωνσταντινίδης,...

Related Articles

Popular Categories