«Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ»: Μια παράσταση με καρδιά και ψυχή στην Λευκωσία

Η παράσταση «Η Παναγιά των Παρισιών» που ανεβάζει η σχολή χορού της Αντιγόνης Τασούρη σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Όμιλο «ΜΟΡΦΗ» δεν είναι απλά ένα θεατρικό γεγονός. Είναι ένα κάλεσμα προσφοράς με πρωταγωνιστές αξιόλογους πρωταγωνιστές αλλά και ταλαντούχα παιδιά της σχολής.

Το θεατρικό υπερθέαμα θα ανέβει για πέντε μόνο παραστάσεις στις 7, 8 και 9 Μαρτίου 2025, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου με αφορμή των 35 χρονών προσφοράς στον πολιτισμό της Ακαδημίας Χορού Αντιγόνη Τασουρή. Τα καθαρά έσοδα των παραστάσεων θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Μικροί Ήρωες», στηρίζοντας παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη ενάντια στις ανίατες ασθένειες. Μέσα από την τέχνη, ο λόγος γίνεται γέφυρα ελπίδας. Μέσα από την κίνηση, η προσφορά παίρνει ζωή. Και μέσα από το θέατρο, η ανθρωπιά γίνεται πράξη.

Η διαχρονική ιστορία του Κουασιμόδου, της Εσμεράλδας και του Δικαστή Φρόλο ζωντανεύει επί σκηνής μέσα από μια σύγχρονη μουσικοχορευτική διασκευή του κλασικού αριστουργήματος του Βίκτωρος Ουγκώ. Η παράσταση, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της Αντιγόνης Τασούρη, υπόσχεται να καθηλώσει το κοινό με ζωντανή μουσική, δυνατές ερμηνείες και φαντασμαγορικά σκηνικά και κοστούμια.

Μια παραγωγή υψηλού επιπέδου, με γνωστούς Κύπριους ηθοποιούς όπως οι: Χρήστος Γρηγοριάδης, Κωνσταντίνος Γαβριήλ, Θανάσης Δρακόπουλος, Πέτρος Κονόμου, Άντρη Κούκου, Άρης Κυπριανού, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Ανδριανή Νεοκλέους, Λούκας Προκοπίου. Τη σκηνή θα γεμίσουν επίσης οι ταλαντούχοι χορευτές: John Olariu, Αναστασία Αναξαγόρου, Πέρσια Γεωργίου, Ελένη Γιωργάκη, Μαριάννα Δημάτσα και πολλοί ακόμη. Συμμετέχουν και τα παιδιά της Ακαδημίας Χορού Αντιγόνη Τασούρη, προσθέτοντας μια ξεχωριστή μαγεία στην παράσταση.

Tιμή Εισιτηρίου (Αριθμημένες θέσεις): ZONE A: €23,00 & ZONE B: €20,00
Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketmaster.cy και στα καταστήματα ACS Courier

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Παρασκευή 7 Μαρτίου 2025 στις 7:30 μμ

(Διάρκεια: 90 λεπτά χωρίς διάλειμμα)

ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: Σάββατο 8 Μαρτίου στις 4:00 μμ και στις 6:30 μμ

(Διάρκεια: 90 λεπτά χωρίς διάλειμμα)
Κυριακή 9 Μαρτίου στις 11:00 πμ ** και στις 4:00 μμ **
(Διάρκεια: 135 λεπτά & 15 λεπτά διάλειμμα)
** Σ’ αυτές τις παραστάσεις συμμετέχουν τα παιδιά της Ακαδημίας Χορού
Αντιγόνη Τασουρή

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 22510480

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΑΛΕΞΙΑ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ: Η συγκλονιστική ανάρτηση του συντρόφου της – «Πάλευε με 7 καρκίνους και δεν τιμήθηκε ποτέ»

Ο σύντροφος της αείμνηστης ηθοποιού και σκηνοθέτριας Αλεξίας Παπαλαζάρου,...

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2026: Ρευστό πολιτικό σκηνικό και μάχη για την είσοδο έως 9 κομμάτων στη νέα Βουλή

Σε ιδιαίτερα ρευστό περιβάλλον εισέρχεται η τελική ευθεία προς...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Το παιδί με σύνδρομο Down που συγκίνησε με το ζεϊμπέκικό του – «Μάγκας» στη ζωή και στον χορό

Υπάρχουν στιγμές που δεν χρειάζονται φίλτρα, σκηνοθεσία ή μεγάλα...

Topics

ΑΛΕΞΙΑ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ: Η συγκλονιστική ανάρτηση του συντρόφου της – «Πάλευε με 7 καρκίνους και δεν τιμήθηκε ποτέ»

Ο σύντροφος της αείμνηστης ηθοποιού και σκηνοθέτριας Αλεξίας Παπαλαζάρου,...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητούνται τέσσερα πρόσωπα για τα σοβαρά επεισόδια στο ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ-(Φώτο)

Σε αναζήτηση τεσσάρων προσώπων βρίσκεται η Αστυνομία, στο πλαίσιο...

ΦΙΕΣΤΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Marseaux και Evangelia ανεβάζουν τη θερμοκρασία στο ΓΣΠ

Σε ρυθμούς φιέστας κινείται η Πρωταθλήτρια Ομόνοια, η οποία...

Related Articles

Popular Categories