«ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΟΝΕΙΣ»: Ένας πανέμορφος σκύλος ζητά στέγη-Όποιος μπορεί να βοηθήσει-(Φώτο)

Ένας σκύλος ο οποίος βρέθηκε πριν από περίπου δύο μήνες να περιπλανιέται κοντά στο ιδιωτικό σχολείο Πάσκαλ στην Αραδίππου, κινδυνεύει με θανάτωση εάν δεν βρεθεί κάποιος να τον υιοθετήσει.

Συγκεκριμένα, το άτομο που τη βρήκε την πήρε για έλεγχο μικροτσίπ ( που δεν είχε), έβαλε ανάρτηση στο ΦΒ, αλλά δεν βρέθηκε ο ιδιοκτήτης και μετά από 3- 4 εβδομάδες την πήρε ένας φίλος του για φιλοξενία, με σκοπό να την υιοθετήσει… Μετά από 3 εβδομάδες, άλλαξε γνώμη και την Παρασκευή πήρε τη σκυλίτσα, που είναι μωρό περίπου 1-2 χρονών, να την παραδώσει σε κλουβιά κοινότητας. Του εξηγήθηκε ότι εκεί θανατώνουν τα σκυλιά αν δε βρεθεί κάποιος να τα υιοθετήσει, αλλά η απάντηση του ήταν αν δεν βρεθεί κάτι στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα την πάρει για θανάτωση ο ίδιος.

Χρήστες του διαδικτύου κάνουν έκκληση για βοήθεια σε όλες τις φιλοζωικές οργανώσεις να βοηθήσουν να σωθεί αυτή η ψυχούλα. Παρακαλούμε θερμά όποιος μπορεί να βοηθήσει να σωθεί, να τηλεφωνήσει άμεσα στο 99387200.

Hot this week

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΡΗΤΗΣ: Πάνω από 6.000 δρομείς από 52 χώρες – Ανάμεσά τους και τρεις Κύπριοι

Σε μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού εξελίχθηκε ο 11ος...

ΠΑΦΟΣ:Συνελήφθη ο 30χρονος που καταζητείτο – Υπό διερεύνηση υπόθεση με όπλο και εκρηκτικά

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 30χρονος, ο οποίος...

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Στους 27 οι νεκροί – Ένας άνθρωπος παραμένει αγνοούμενος

Στους 27 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών από...

Topics

ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: «Μαζί προχωρούμε» – Η πρώτη ανάρτηση μετά την απόφαση Αννίτας Δημητρίου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου τοποθετείται για πρώτη φορά δημόσια μετά...

BIΣΣΗ-ΚΑΡΒΕΛΑΣ: Διαψεύδονται τα περί ασφαλιστικών μέτρων

Ανατροπή στα όσα είχαν γίνει γνωστά τις τελευταίες ώρες...

ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑ: Η ώρα της ακρόασης για τους δύο κατηγορούμενους

Για τις 10 Νοεμβρίου ορίστηκε η ακρόαση της υπόθεσης...

Related Articles

Popular Categories