ΖΗΤΕΙΤΑΙ«ΕΛΠΙΣ»: Mε πιο ήπια φαινόμενα έρχεται στο νησί μας

Με πιο ήπια χαρακτηριστικά θα έρθει στο νησί μας το σύστημα κακοκαιρίας «Έλπις», το οποίο θα πλήξει τις επόμενες μέρες την Ελλάδα.

Τα καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα ήδη έχουν ξεκινήσει και θα διαρκέσουν μέχρι τις 26 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Τμήματος Μετεωρολογίας, Δρ. Κλεάνθης Νικολαΐδης Διευθυντής, αναμένεται να επηρεάσει περισσότερο την Ελλάδα και τον χώρο των Βαλκανίων, περιοχές που έχουν ήδη εκδώσει πορτοκαλί και κόκκινες προειδοποιήσεις.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, στο Φιλελεύθερο, αυτές οι ειδοποιήσεις θα εκδοθούν και στην Κύπρο, ο κ. Νικολαΐδης ανέφερε ότι αυτό θα μπορεί να γίνει εντός των ημερών και όχι από τώρα. Με βάση τα χαρακτηριστικά αυτά δεν αποκλείεται να καταγραφεί χιονόπτωση και σε ημιορεινές περιοχές, όπως έχει συμβεί και τις προηγούμενες μέρες, που η θερμοκρασία ήταν εξαιρετικά χαμηλή. Σημειώνεται ότι σήμερα και αύριο, η θερμοκρασία παρουσιάζει αύξηση σε σύγκριση με τις προηγούμενες, ιδιαίτερα κρύες μέρες και νύχτες, και είναι πιο κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.  Πάντως, η «Έλπις» άρχισε ήδη να απασχολεί στην Ελλάδα, με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της χώρας να κάνουν λόγο για απρόβλεπτο χιονιά για την περιοχή της Αττικής και μια κακοκαιρία διαρκείας, τουλάχιστον πέντε ημερών, η οποία κρύβει εκπλήξεις.

Hot this week

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ: Σκέφτεται το «Βινύλιο» εκτός τηλεόρασης -(Βίντεο)

Το ενδεχόμενο να κάνει μια σειρά εκπομπών του «Βινυλίου»...

ΓΑΜΗΛΙΕΣ ΠΛΑΓΙΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Ελεύθεροι γαμπρός και πρωτοκουμπάρος, άφαντο το αυτοκίνητο

Ελεύθεροι αφέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (5/11) ο 36χρονος...

ΟΡΜΗΔΕΙΑ: Μοτοσικλέτα στο Αυγόρου εξετάζει η Αστυνομία μετά τους επτά πυροβολισμούς

Στο Αυγόρου εντοπίστηκε μοτοσικλέτα που ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκε στην...

ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΒΟΜΒΕΣ: «Στρατηγική για να αυξηθεί το χάος», λέει ο Ιταλός υπουργός Άμυνας

Ως «στρατηγική για να αυξηθεί το χάος» χαρακτήρισε ο...

ΔΡ.ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Πώς χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη πριν από ένα χειρουργείο μαστού και γιατί επιμένει στην πρόληψη- (Βίντεο)

Η χειρουργός Ελένη Δημητρίου του Γερμανικού Ιατρικού Ινστιτούτου, χρησιμοποιεί...

Topics

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ: Σκέφτεται το «Βινύλιο» εκτός τηλεόρασης -(Βίντεο)

Το ενδεχόμενο να κάνει μια σειρά εκπομπών του «Βινυλίου»...

ΟΡΜΗΔΕΙΑ: Μοτοσικλέτα στο Αυγόρου εξετάζει η Αστυνομία μετά τους επτά πυροβολισμούς

Στο Αυγόρου εντοπίστηκε μοτοσικλέτα που ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκε στην...

Related Articles

Popular Categories