ΕΛΕΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της μητέρας της Καρολίνας-«Ο Θεός με επέλεξε να είμαι εγώ ο φύλακας άγγελός σου…και οδηγός σου»-(Βίντεο-Φώτο)

Βαθιά συγκινημένη, η μητέρα της τρις Χρυσής Παραολυμπιονίκης, Έλενα άκουσε τη συνέντευξη που έδωσε η Καρολίνα Πελενδρίτου στις «Ιστορίες πίσω από τα Φώτα» στην Ελλάδα και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η φωνή της «έσπασε» καθώς η κόρη της μοιραζόταν δημόσια αλήθειες που κουβαλούν χρόνια θυσίας, προσευχής και πίστης — από τότε που ήταν ακόμη μικρό κορίτσι. «Ο Θεός με επέλεξε να είμαι εγώ ο φύλακας άγγελός σου», είπε τρέμοντας από συγκίνηση.

Μαζί και στην Ολυμπιακή Ακαδημία Κύπρου

«Με καθοδήγησε, μου έδωσε δύναμη, έβαλε φωτισμένους ανθρώπους στον δρόμο μας… αλλά εγώ έπρεπε να είμαι εκεί. Δίπλα σου. Στα εύκολα και στα δύσκολα.» Με περηφάνια θυμήθηκε το 2004, τη χρονιά που η Καρολίνα βρέθηκε ξαφνικά στο κέντρο της παγκόσμιας προσοχής — ένα παιδί μέσα σε μια καταιγίδα από φως και δημοσιότητα.

Μητέρα και κόρη στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο, Αθήνα 2004 — μια μέρα πριν από την κούρσα του πρώτου Χρυσού

Αυτό που επιθυμούσε περισσότερο από όλα ήταν να μείνει η κόρη της προσγειωμένη, αληθινή και πιστή στον αγώνα της. «Ο στόχος μου ήταν να μείνεις σεμνή. Να μην χάσεις το ποια είσαι», είπε. «Και σήμερα νιώθω περήφανη. Έγινες μια προσωπικότητα που ανοίγει δρόμους, που δίνει φως… και αυτό είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μου.» Τα λόγια της — αληθινά, άμεσα, συγκλονιστικά. Και καταλήγει: «Ο Θεός με επέλεξε και με καθοδήγησε στη δύναμη. Σήμερα νιώθω ολοκλήρωση.»

Πριν την αναχώρησή για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες Πεκίνο 2008, μετά το press conference.

Μια εξομολόγηση που δεν είναι απλώς δήλωση. Είναι η ψυχή μιας μάνας που στάθηκε βράχος, ρίζα και άγγελος — όπως το έκαναν πάντα οι αληθινές μανάδες. Όπως είπε … «Επιλέγηκα από τον θεό να είμαι εγώ η μάνα σου .. και να μπορέσω να δυναμώσω να σου ανοίξω δρόμους.. Η ευλογιά είναι ότι έμεινες σεμνή …»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

BLUE ISLAND: Φιλέτο σολομού με κρούστα μυρωδικών-(Βίντεο)

Ένα γευστικό πιάτο με πρωταγωνιστή τον σολομό, αρωματικά μυρωδικά...

«ΤΑ 39 ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ» από το Θέατρο Λέξη

Τέσσερις ηθοποιοί. Περισσότεροι από 100 χαρακτήρες. Ένα μυστήριο που...

Εγκαίνια επέκτασης και αναβάθμισης του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) πραγματοποίησε τη Δευτέρα,...

ΑΥΓΟΡΟΥ-ΦΡΕΝΑΡΟΣ: Ανατροπή τεθωρακισμένου της ΕΦ – Ελαφρά τραυματίας ΣΥΟΠ

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή τεθωρακισμένου οχήματος της Εθνικής...

Topics

BLUE ISLAND: Φιλέτο σολομού με κρούστα μυρωδικών-(Βίντεο)

Ένα γευστικό πιάτο με πρωταγωνιστή τον σολομό, αρωματικά μυρωδικά...

«ΤΑ 39 ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ» από το Θέατρο Λέξη

Τέσσερις ηθοποιοί. Περισσότεροι από 100 χαρακτήρες. Ένα μυστήριο που...

ΑΥΓΟΡΟΥ-ΦΡΕΝΑΡΟΣ: Ανατροπή τεθωρακισμένου της ΕΦ – Ελαφρά τραυματίας ΣΥΟΠ

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή τεθωρακισμένου οχήματος της Εθνικής...

ΠΑΦΟΣ: Ψυγείο για σορούς δίπλα στο νεκροτομείο – Τι απαντά ο ΟΚΥπΥ μετά τις αντιδράσεις

Ένα ειδικό ψυγείο δίπλα στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου...

Η Coral Cyprus (Shell Licensee) βράβευσε τις κορυφαίες ομάδες του εταιρικού αγώνα 5 χιλιομέτρων στο 1ο Cablenet Famagusta Run

Με δυναμική συμμετοχή εταιρειών και οργανισμών ολοκληρώθηκε ο εταιρικός...

Exinity και Andrey & Julia Dashin’s Foundation στηρίζουν τη δημιουργία του Lib Lab στη Λεμεσό

Μια πρωτοβουλία του Μικρού Οδυσσέα που έγινε πραγματικότητα χάρη...

Related Articles

Popular Categories