ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ: ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ

Σε περιορισμό τριάντα ημέρες επέβαλλε το facebook, την αρθρογράφο Έλενα Ακρίτα, η οποία όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Η Έλενα Ακρίτα βρήκε τρόπο και «ξαναχτύπησε», μέσα από άλλο προφίλ, από αυτό της μητέρας της Σύλβας Ακρίτα. Η γνωστή αρθρογράφος αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της πως «δεν πρόκειται να καταφέρουν να τη φιμώσουν και ότι θα συνεχίσει να γράφει όπως κάνει τόσα χρόνια, όταν λήξει η σχετική απαγόρευση που της επιβλήθηκε».


«Είμαι η Έλενα Ακρίτα και σάς γράφω από το προφίλ της μητέρας μου, αφού δεν μπορώ από το δικό μου. Το μπαν εδώ συνέπεσε με την περίοδο που αρχίζω το σενάριο για το μυθιστόρημα μου «Τα τάπερ της Αλίκης» που θα γίνει ταινία. Χαρά, μεγάλη χαρά έχω γι’ αυτό το γεγονός, τόσο σημαντικό για μένα, τόσο σπουδαίο. Θα ζωντανέψουν στην οθόνη τα παιδιά τα δικά μας η Κοραλία, η Ελένη, η Αλικούλα κι όλοι οι ήρωες που αγαπήσατε. Τί θα κάνεις με το Facebook με ρωτούν. Τίποτα απαντώ. Δεν σκοπεύω να κάνω απολύτως τίποτα. Ούτε αιτήσεις για αναθεώρηση θα τους στείλω, ούτε δεύτερο προφίλ, ούτε σελίδα, ούτε ομάδα, ούτε τίποτα. Η φίμωση θα λήξει στο μήνα επάνω και θα επιστρέψω και θα γράφω όπως έγραφα. Δεν θα αλλάξω τίποτα, δεν θα ‘μαζέψω’ τίποτα, δεν θα λειάνω τίποτα. Θα είμαι αυτή που είμαι κι αν δεν τους αρέσω ας με μπλοκάρουν δια βίου. Μπορούν να με φιμώσουν εδώ. Μόνον εδώ κι αλλού πουθενά. Γράφω στο NEWS 24/7, γράφω τα βιβλία μου, γράφω τα σενάρια μου, γράφω, γράφω και τους γράφω. Από το ψωμί τους δεν τρώω, στη δούλεψη τους δεν είμαι κι ανάγκη δεν τους έχω.  Στο μεταξύ θέματα τρέχουν και πάνε να τα κουκουλώσουν. Μην τους κάνουμε το χατίρι. Οι άδειες παραμονής ανηλίκων που βρέθηκαν στου Λίγναδη και η πιθανή εμπλοκή ΜΚΟ. Η ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Χριστόφορος Βερναρδάκης για τα σκάνδαλα στο Αρσάκειο και την ‘αδράνεια Μπαμπινιώτη στις καταγγελίες’.  Η ανάθεση 144.000 που έκανε η Σοφία Νικολάου σε εταιρία φάντασμα (αυτή ήταν και η τελευταία μου ανάρτηση πριν με μπαντάρουν).  Η αυτοκτονία του 24χρονου Κουρδου και οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης.  Το τροχαίο του Ιάσονα έξω από τη Βουλή.  Το ‘ευχαριστώ’ για τη στήριξη σας είναι λίγο. Θα ξαναβρεθούμε σύντομα, θα κουβεντιάζουμε ήσυχα κι απλά χωρίς να μασάμε τα λόγια μας.  Είμαστε μαζί, είμαστε πολλοί, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, καμαρώνουμε ο ένας τον άλλον γιατί αγαπιόμαστε βρε. Τις αγκαλιές και τα φιλιά μου στους φίλους. Στους άλλους ούτε καλημέρα».

Hot this week

ΜΟΥΝΤΙΑΛ: ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, καθάρισαν ξανά εξέδρες και αποδυτήρια

Δεν κέρδισαν μόνο τις εντυπώσεις μέσα στο γήπεδο. Οι...

ΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ: Pre-wedding beach party με άρωμα Καλοκαιριού λίγο πριν τον γάμο της αδερφής της -(Βίντεο-Φώτο)

Σε καλοκαιρινό mood φαίνεται να γιορτάζει η Άντρη Καραντώνη...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ STEM Racing της Αμερικανικής Ακαδημίας Λάρνακας: Εμπνέοντας Μαθητές Δημοτικών Σχολείων σε Ολόκληρη την Κύπρο

Στο πλαίσιο εκπαιδευτικής πρωτοβουλίας εκπαιδευτικών του σχολείου μας, σε...

ΈΚΤΗ ΝΙΚΗ για την ομάδα της Toyota στις 24 Ώρες του Le Mans

Η Toyota Racing κατέκτησε μια από τις πιο συναρπαστικές...

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΩΝ FANEROMENI ‘26 στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου

«Μουσικοαφηγηματική παράσταση MYTHOS- Από την Κύπρο στον Κόσμο» Πέμπτη 18/6/2026-...

Topics

ΈΚΤΗ ΝΙΚΗ για την ομάδα της Toyota στις 24 Ώρες του Le Mans

Η Toyota Racing κατέκτησε μια από τις πιο συναρπαστικές...

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΩΝ FANEROMENI ‘26 στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου

«Μουσικοαφηγηματική παράσταση MYTHOS- Από την Κύπρο στον Κόσμο» Πέμπτη 18/6/2026-...

ΣΩΡΕΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ για το ηλεκτρικό Volvo EX30

Το Volvo EX30 συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στη...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ: Στην τελική ευθεία η μεγάλη αναμέτρηση προσφοράς ζωής

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του «Πρωταθλήματος Αίματος»,...

Related Articles

Popular Categories